Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Badel 1862 predstavio novu kolekciju vrhunskih Korlat rakija i likera

Badel 1862  tržištu je predstavio jedinstvenu i impresivnu kolekciju Korlat rakija i likera koja sadrži čak 14 proizvoda.

Badel 1862  tržištu je predstavio jedinstvenu i impresivnu kolekciju Korlat rakija i likera koja sadrži čak 14 proizvoda. Korlat likeri i rakije rađeni su od najboljih prirodnih sastojaka, u malim serijama, s posebnom pažnjom i strpljenjem kako bi se dobili zaista vrhunski proizvodi koji daju novo ruho tradicionalnim domaćim pićima.

U razvoj novih proizvoda uz Badelove stručnjake prvi puta su bili uključeni i vanjski stručnjaci te suradnici. Provedena su tri kruga blind testiranja  u kojima su sudjelovali barmeni, chefovi i drugi gastro stručnjaci, profesori s Agronomskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, ugostiteljski i turistički djelatnici te pojedinci raznih drugih profila koji se profesionalno susreću s alkoholnim pićima. Na osnovu njihovog mišljenja okusi su se prilagođavali i dorađivali kako bi se došlo do najboljih receptura i vrhunskih rezultata.

„Proizvodnju Korlat rakija i likera temeljimo na principu craft proizvodnje,  a recepture smo razvijali i brusili godinama. Tradiciju smo interpretirali na moderan način pa je, primjerice, naš višnjevac, rađen od benkovačke maraske, oplemenjen hvarskom lavandom po čemu je jedinstven. Da smo odradili dobar posao i da su proizvodi spremni za tržište znali smo kada su na zadnjem blind testiranju vanjski stručnjaci upravo naše proizvode izabrali kao najbolje u konkurenciji drugih, sličnih proizvoda“ – izjavila je Vesna Jurak, master destilerica u Badelu i glavna autorica Korlatove kolekcije rakija i likera.

Korlat linija rakija i likera obuhvaća sljedeće proizvode – Aroniju s cvjetnim medom, Bisku, Dunju barrique, Lozu barriqe, Marelicu, Medicu s propolisom, Orahovac, Smokvu s rogačem, Šipak i divlju ružu, Šljivovicu barrique, Travaricu barrique, Teranino, Viljamovku i Višnju s lavandom.

Korlat kolekciju rakija i likera osim vrhunskih i jedinstvenih okusa odlikuje i atraktivan i također poseban dizajn ambalaže i etiketa. Dizajner Predrag Zagorac pomno je osmislio jedinstvenu etiketu za svaki od 14 proizvoda kako bi se i na taj način istaknula craft proizvodnja, prirodni sastojci te jedinstvene arome koji ih karakteriziraju.

„Naš brend Korlat godinama je sinonim vrhunske kvalitete i jedinstvenih okusa za crna vina, a korištenje istog brenda za nove rakije i likere jasno ukazuje da se smo i u ovom segmentu slijedili isti pristup i beskompromisno inzistiranje na kvaliteti i okusu. Rakije i likeri dio su hrvatske tradicije koju mi u Badelu 1862 cijenimo i želimo čuvati kombinirajući ju s najnovijim trendovima. U razvoj novih proizvoda smo uložili puno truda, znanja i vještine i zaista smo ponosni na rezultat. Ovime smo dodatno proširili ne samo premium ponudu Badela 1862  već i obogatili hrvatsku gastronomsku i turističku ponudu“, komentirao je Jasmin Jurkovac, direktor prodaje Badela 1862


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.