Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bandić: Podupirem da se sve ispita! [VIDEO]

Zagrebački gradonačelnik komentirao je napise o sumnjivim radnjama i potpisivanju ugovora.

Zagrebački gradonačelnik komentirao je napise o sumnjivim radnjama i potpisivanju ugovora.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić komentirao je navode da policija i Državno odvjetništvo istražuje Zagrebački holding te sporni ugovor s Dinamom i lažne diplome.

“Razgovarao sam s kolegom Ljubičićem, točno se zna što je kolega Ljubičić napravio, a što kolega Čović. Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i USKOK su na istom tragu.”, izjavio je Bandić.

Ujedno je poručio USKOK-u što treba provjeriti, dakle redom: ankeks ugovora o kupoprodaji Zagrepčanke, ugovor o nabavi goriva, ugovor o servisiranju tramvaja s Končarom te ugovor o nabavi informatičke opreme. Na kraju, Bandić smatra kako Hrvatskoj treba više ljudi sa “klikerom” koji će izvući ovu zemlju iz krize.

[infopunkt 8026 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.