Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bellabeat otvara vrata svojeg dućana u Miamiu

Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Prestižne lokacije nisu strane ovom wellness tech brandu koji je vrata svojih prvih dućana otvorio u centru Pariza, Berlina i Amsterdama. Bellabeat nastavlja ovaj impresivni niz otvaranjem dućana po Americi. Miami je samo prva od uzbudljivih novih destinacija.

Dugo smo radili na projektu otvaranja naših dućana po Europi i sretni smo što smo napokon krenuli sa otvaranjima i u Americi. Miami je samo početak našeg US putovanja jer dućane planiramo otvarati po cijeloj zemlji. Ovim uzbudljivim projektom želimo još jednom pokazati kako je Bellabeat više od tech branda i kako otvaranjem dućana želimo korisnicama pružiti community iskustvo gdje će moći saznati sve o tome kako na najbolji mogući način postići svoje optimalno zdravlje“, rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata.

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Europski dućani poslužili su kao svojevrsna platforma gdje žene mogu doći i sudjelovati u raznim radionicama kao što su yoga, pilates, edukcije o prehrani ali i edukacije o pravilnom praćenju menstrualnog ciklusa. Ovakav princip prezentiranja brenda Bellabeat planira i u svojim američkim dućanima.

„Glavna misija Bellabeata, oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. Otvaranjem dućana želimo našu tehnologiju staviti u vaše ruke kako biste odmah i na licu mjesta vidjeli na koji način možete pratiti svoj životni ritam“, objasnila nam Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Postoji razlog zašto se Bellabeat web stranica srušila tijekom prošlogodišnjeg lansiranja Ivyja, prve  pametne narukvice koja je napravljena samo za žene te koja pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Žene posvuda jedva su čekale vidjeti kako će im “najpametniji komad nakita” pomoći da postignu optimalno zdravlje i dobrobit kroz svoja životna putovanja.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na https://bellabeat.com/ivy/


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.