Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bernardić: Kontrolirali smo najmoćnijeg čovjeka u državi Milana Bandića [VIDEO]

Novi potpredsjednik Gradske skupštine poručio je kako će nastaviti podržavati sve dobre projekte koji su jasno definirani, dobro iskontrolirani te da će paziti na svaki korak vlasti, gradonačelnika i predsjednika novog saziva Gradske skupštine Darinka Kosora

Novi potpredsjednik Gradske skupštine poručio je kako će nastaviti podržavati sve dobre projekte koji su jasno definirani, dobro iskontrolirani te da će paziti na svaki korak vlasti, gradonačelnika i predsjednika novog saziva Gradske skupštine Darinka Kosora

Nakon što je na konstituirajućoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor izabran za predsjednika, prve dojmove iznio je njegov prethodnik Davor Bernardić.

“Četitam Darinku Kosoru na odgovornoj dužnosti, želim uspjeha i sreće njemu i gradonačelniku Milanu Bandiću na obavljanju poslova izvšne vlasti. SDP će biti konstruktivna oporba, pazit ćemo na svaki korak izvšne vlasti”

[infopunkt 6840 2]

Pogledao je malo u budućnost i rekao kako je u politici sve neizvjesno i da se sve iz dana u dan mijenja,  te je kroz smiješak poručio: “Bit će bolje”.

[infopunkt 6840 3]

Na pitanje žalili zbog nekih odluka Bernardić je rekao: “Sve odluke donosio sam nakon dobro prospavane noći. Trudio sam se uštedjeti svaku proračunsku kunu. Trudili smo se biti istinska kontrola gradonačelnika, a to je zasluga Skupštine u proteklom mandatatu, mene i pokojnog kolege Borisa Šprema što smo uspjeli najmoćnijeg čovjeka u državi Milana Bandića staviti pod kontrolu”.

Novi potpredsjednik Gradske skupštine poručio je kako će nastaviti podržavati sve dobre projekte koji su jasno definirani, dobro iskontrolirani te da će paziti na svaki korak vlasti, gradonačelnika i predsjednika novog saziva Gradske skupštine Darinka Kosora.

[infopunkt 6840 4]

[infopunkt 6840 5]

U Gradskoj skupštini osnovano je šest klubova: SDP-ov, HDZ-ov, klub zastupnika Nezavisne liste Milana Bandića, te tri zajednička kluba – HNS i HSU, zatim HSP A. Starčevića i BUZ te HSLS i HSS.

Mandatno povjerenstvo na čelu s Antom Plazonićem (HDZ) verificiralo je mandate 51 članu Gradske skupštine.

Nezavisna lista Milana Bandića ima 17 gradskih zastupnika: Jelena Pavičić Vukičević, Ana Stavljenić-Rukavina, Sandra Perković, dr. Mirna Šitum, Davor Štern, akademkinja Vida Demarin, Sunčana Rupnik Blažeković, Marija Kalebota, Vlado Crkvenac, Dragica Nikolić, Katarina Tonković, Darko Katuša, Ratko Maričić, Ante Dodig, Mirsad Srebreniković, Bogdanka Srdić-Vulpe, Damir Jurinović.

SDP ima 12 zastupnika i to su Davor Bernardić, Martina Jović, Zvane Brumnić, dr. Damir Godec, Saša Molan, Tin Pažur, Silva Žele, Nenad Livun, Ćazim Kardašević, Dijana Pavičić Haniš, Marijan Pilaš, Dan Špicer.

HDZ će zastupati osam gradskih zastupnika: Andrija Mikulić, Margareta Mađerić, Ivan Ćelić, akademik Ivica Kosotović, Zoran Piličić, Mario Župan, Dražen Bilokapić, Ante Plazonić.

Četiri su HSLS-ovca: Darinko Kosor, Alen Ostojić, Vjekoslav Jeleč, Miroslav Polovanec. Troje ih je iz HSU-a: Davorka Vukadin Samardžić, Grgo Jelinić i Vesna Sudar. Po dvojica su iz HNS-a Dragan Kovačević i Tomislav Stojak, a iz HSS-a Nenad Matić i Ivan Obad. Jedan zastupnik je iz Bloka Umirovljenici zajedno Milivoj Špika, HSP-a dr. Ante Starčević Ivan Tepeš te nestranački gradski zastupnik Vladimir Ferdelji.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.