Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bernardić: Proračun je realan, ali nije razvojan [VIDEO]

Polazi i zadnji vlak za europska sredstva te je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte, istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a.

Polazi i zadnji vlak za europska sredstva te je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte, istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a.

“Proračun je realan, zadržava socijalni minimum, ali nije razvojan”, rekao je predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Napomenuo je i da polazi zadnji vlak za europska sredstva te da je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte.

[infopunkt 7480 7]

[infopunkt 7480 2]

“Prema predstavljenom SDP-ovom modelu privatni investitori bi izgradili i upravljali domom, a cijena koju bi građani plaćali je ista kao i u javnim domovima jer bi Grad Zagreb izdavao kupone koji bi pokrivali razliku u cijeni, a bili bi iskoristivi u svim gradskim i privatnim domovima”, rekao je Bernardić.

Objasnio je kako je kuponski model koji predlažu najpravedniji sistem.

“Na taj način potaknuo bi se građevinski sektor, a istovremeno bi imali pozitivne učinke na standard i kvalitetu života naših umirovljenika jer bi osigurali novih tisuću smještajnih kapaciteta”, zaključio je Bernardić.

[infopunkt 7480 3]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.