Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bernardić: Proračun je realan, ali nije razvojan [VIDEO]

Polazi i zadnji vlak za europska sredstva te je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte, istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a.

Polazi i zadnji vlak za europska sredstva te je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte, istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a.

“Proračun je realan, zadržava socijalni minimum, ali nije razvojan”, rekao je predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Napomenuo je i da polazi zadnji vlak za europska sredstva te da je krajnje vrijeme da Grad počne pripremati projekte.

[infopunkt 7480 7]

[infopunkt 7480 2]

“Prema predstavljenom SDP-ovom modelu privatni investitori bi izgradili i upravljali domom, a cijena koju bi građani plaćali je ista kao i u javnim domovima jer bi Grad Zagreb izdavao kupone koji bi pokrivali razliku u cijeni, a bili bi iskoristivi u svim gradskim i privatnim domovima”, rekao je Bernardić.

Objasnio je kako je kuponski model koji predlažu najpravedniji sistem.

“Na taj način potaknuo bi se građevinski sektor, a istovremeno bi imali pozitivne učinke na standard i kvalitetu života naših umirovljenika jer bi osigurali novih tisuću smještajnih kapaciteta”, zaključio je Bernardić.

[infopunkt 7480 3]


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.