Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Besplatni Googleov internet? Da!

Besplatnih stvari nikad dosta – pogotovo ako ih možete iskoristiti za zabavu, posao, komuniciranje… Google je putem službenog bloga izvijestio kako pokreće akciju besplatnog interneta u zrakoplovima unutar SAD-a. Google Chrome službeni je sponzor akcije a u besplatnom internetu korisnici će moći uživati od 20. 11. 2010 do 2. 1. 2010…

Besplatnih stvari nikad dosta - pogotovo ako ih možete iskoristiti za zabavu, posao, komuniciranje… Google je putem službenog bloga izvijestio kako pokreće akciju besplatnog interneta u zrakoplovima unutar SAD-a. Google Chrome službeni je sponzor akcije a u besplatnom internetu korisnici će moći uživati od 20. 11. 2010 do 2. 1. 2010…

Na službenom Googleovu blogu potpredsjednik sektora Projektnog menadžmenta Sundar Pichai napisao je kako kompanija nudi besplatni internet na svim letovima unutar SAD-u od 20. 11. 2010. do 2. 1. 2011. Ponuda se odnosi na letove kompanija Virgin America, AirTran i Delta.

Nastavak prošlogodišnje akcije

Ovogodišnji poklon svojim vjernim korisnicima i klijentima Google promovira u sklopu Google Chromea koji je i službeni sponzor akcije. Pichaia dalje navodi kako je Google kompanija koja je veliki ljubitelj inovacija i života na Internetu, te nastoji olakšati pristup i korištenje Interneta.

Podsjetimo da se internet na letovima unutar SAD-a naplaćivao s 9,95 $. To nije prva akcija koju Google provodi u suradnji s aviokompanijama. Prošle godine Google je nudio opciju besplatnog pristupa Internetu u 10-ak zračnih luka na području SAD-a.

Pitanja za komentare

Pitamo se je li besplatan internet dovoljan razlog da promijenite odluku i otputujete s avioprijevoznicima koji ga nude.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.