Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Besplatni mentorski program za žene – 180 programa za preko 1300 žena

U Facebook grupi Be your own boss trenutno su u tijeku prijave za osmi krug već tradicionalnog besplatnog mentorskog programa.

U Facebook grupi Be your own boss trenutno su u tijeku prijave za osmi krug već tradicionalnog besplatnog mentorskog programa. Iako se ova zajednica prvenstveno fokusira na poduzetnice koje žele unaprijediti svoje poslovanje, brojni mentorski programi pomoći će i ženama koje trenutno rade za nekog drugog ili su pak nezaposlene. Ovaj projekt osmišljen je još 2020. godine s ciljem podrške, dijeljenja znanja i unaprijeđenja kvalitete života svim ženama, bez obzira na dob i trenutno zanimanje.

“Program je savršen za poduzetnice početnice ali i one koje žele unaprijediti i podići na viši level svoje poslovanje ili život! Svaka informacija je primijenjena, svaka pomoć je dala brze i trajne rezultate i zaista želim i dalje surađivati s mojom mentoricom! Hvala na ovom divnom programu, na ovoj inicijativi i nadam se da ću i ja moći pridonijeti sa svojim iskustvom i pomoći u budućnosti! ”, samo je jedan od divnih komentara koji se u Be your own boss zajednici dijele o prethodnim krugovima mentorskog programa.

U prvom krugu ovog programa sudjelovalo je 6 mentorica, a od tad je ta brojka porasla na čak 180 mentorica!  Sve te žene besplatno će podijeliti svoje znanje i vještine u područjima poput digitalnog marketinga, osobnog razvoja, EU projekata, izrade web stranica, stranih jezika, majčinstva i još mnogo toga.

“BYOB mentorski program predstavljao je moj ulazak u svijet edukacija, praksu kakvu nikad ne bih imala te priliku da pomognem poduzetnicama da bolje i lakše koriste društvene mreže za promociju. I koliko znanja su one dobile od mene, toliko i duplo više dobila sam ja kao mentorica. Zahvalna sam na tome što ovaj projekt postoji i pršti od vrijednosti u svim smjerovima”, priča nam Ivana Granić Vican, vlasnica agencije Studio CroBrand koja u ovom krugu nudi program ‘Reels i TikTok šalabahter’.

Kroz prošlih sedam krugova prošlo je već stotine žena koje su osvojile besplatne grupne ili individualne programe, a mnoge od njih sad su se i same prijavile kao mentorice u svom području.

“Kada sam prije dvije godine vidjela objavu u kojoj je Marina Biljak tražila mentorice, to mi se učinio kao sjajan naći da pomognem drugim ženama, a ujedno testiram svoju novu uslugu. Sada, tri kruga mentorstva kasnije, mogu sa sigurnošću reći da me ovaj program obogatio na više načina- u moj život su ušle mnoge zanimljive žene, od kojih su neke postale i klijentice, te odlične prijateljice, a kroz njega sam uspjela osmisliti i testirati neke koncepte koji su sada dio Contenta ponude”, ispričala nam je Ana Marić, poslovna savjetnica i vlasnica obrta Contenta.

Prijave traju do 4. rujna i potpuno su besplatne za sve službene članice Be your own boss zajednice. Nije potrebno biti poduzetnica jer su brojni program namijenjeni i ženama koje su nezaposlene ili u radnom odnosu.

Više informacija o mentorskom programu možete pronaći na Be your own boss internetskoj stranici, kao i u Facebook grupi.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.