Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kreću prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa za žene poduzetnice!

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa. Ovo je program namijenjen ženama poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje i onima koje tek kreću na svoj poduzetnički put.

Preko 70 mentorica ovog će puta podijeliti svoje znanje u područjima koje se tiču osobnog razvoja, SEO-a, savjetovanja u vezi poslovnih planova, virtualnih asistenata, društvenih mreža, prodajnih vještina, lansiranja podcasta pa sve do pripreme mindseta za poduzetništvo i kreiranja jutarnjih joga rutina.

Brojne žene su kroz prošle krugove dobile besplatno mentorstvo i konzultacije, a jedna od njih je i Lana Matica, vlasnica obrta Beespoke za podučavanje engleskog jezika koja je sada mentorica te ističe: “Besplatni mentorski program BYOB nešto je što bih preporučila svakoj ženi koja razmišlja o ili je već u poduzetništvu. Kroz program sam dobila znanja koja su temelji mog današnjeg biznisa, a dio toga odlučila sam vratiti sudjelovanjem kao mentorica u prethodnom i ovom krugu. Oba iskustva donijela su mi rast, osobni i poslovni i neopisivo zadovoljstvo biti dijelom transformacije moćnih žena poduzetnica.”

U prošlom krugu na mentorski program prijavilo se oko 500 žena poduzetnica koje su na ovaj način pokazale da nesebično podržavaju jedna drugu te dijele svoje znanje, a upravo to nastavlja se i sada.

“S obzirom na veliku zajednicu i podršku koju žene dobivaju u ovoj grupi, odlučila sam se prijaviti za mentoricu kako bi svoje znanje mogla podijeliti s nekim koga zanima moje područje rada. Ovo je odličan projekt koji pomaže i olakšava ženama njihov poslovni put i daje vjetar u leđa da zaista mogu sve”, istaknula je Tatjana Zoka, vlasnica I-Storia obrta s fokusom na content writing, copywriting, marketing i PR.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2022. godine, a program je potpuno besplatan i može se prijaviti bilo tko. Ovog puta možete izabrati jedan glavni program i dva rezervna putem formulara za prijavu i čekati proglašenje. Jedini uvjet je da ste članica Facebook grupe Be your own boss.

Sve detalje, informacije, popis mentora i programa možete pronaći na Be your own boss portalu, kao i Facebook grupi.

Pročitajte još:

Edukacija

Uspjeti na putu do vrha, možete saznati na još jednom u nizu zanimljivih predavanja, u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Novosti

U istraživanju o stresu na poslu MojPosao portala sudjelovalo je gotovo 2.000 ispitanika.

Ljudski resursi

Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za poduzeća koje traju do petka, 30. rujna 2022. godine. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.