Besplatni seminar o zakonu privlačenja

Čovjek je stvoren da raste, da manifestira… Kažu da svemir to od njega i očekuje no svejedno mu na tom putu donosi izazove koji često nisu jednostavni.

Ponekad se manifestacija dogodi brzinom svjetlosti dok ima situacija u kojima se moramo potruditi malo više kako bismo dobili sto želimo.

Zakonom privlačnosti možemo privući što god želimo, a kako jednostavno ovladati one izazove koje nam svemir servira na putu do manifestacije, govorit ćemo na seminaru o zakonu privlačnosti 15.6.2019. na koji vas ovim putem pozivamo da se pridružite potpuno besplatno…

Otkrit ćemo vam tajne zakona privlačenja

Na seminaru Melite Manojlović saznajte kako se riješiti negativnih programa, kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje, kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama. Zakon privlačenja je najmoćniji prirodni zakon koji neprestano djeluje, bez obzira na to jesmo li ga mi sami svjesni ili ne. Dobra stvar je da ga možemo usmjeriti u vlastitu korist. Otkrit ćemo vam kako!

Besplatni seminar se održava u Zagrebu, u hotelu Antunović, u subotu, 15. lipnja 2019. od 10:00 do 16:00 h (pauza od 12:30 do 14:00), a samu prijavu napravite na [email protected]

Podijeli

Odgovori

Top