Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kako pravilno postaviti ciljeve?

Naučite moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva.

I vama se događa da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate želje koje nikako postati stvarnost? Mislite da je vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako? Pitate se je li greška u vama, organizaciji ili okolnostima?

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za vas! Zbog velikog interesa NLP Institut by Melita Manojlović organizira još jednu besplatnu radionicu „Ciljevi“.

 

Ovaj je trening namijenjen svim ljudima koji žele radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja. Zato, dođite 23. svibnja 2019. od 18:00 do 19:00 sati u prostorije na Zagrebačkoj aveniji 104 d u Zagrebu.

Ulaz na radionicu je besplatan! Prijava i svi materijali za radionicu nalaze se na LINKU.

Pročitajte još:

Edukacija

U organizaciji ZMAG-ove Akademije prirodnog graditeljstva u srpnju će se održati dvije graditeljske radionice otvorene za javnost. 

Edukacija

Educirajte se po programu usklađenom s visokim svjetskim standardima i priznatim unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta, na svim kontinentima.

Edukacija

Besplatni seminar se održava u Zagrebu, u hotelu Antunović, u subotu, 15. lipnja 2019. od 10:00 do 16:00 h (pauza od 12:30 do 14:00),...

Edukacija

Radionica će se održati u sklopu Dana otvorenih vrata 9. svibnja 2019. od 18:00 do 19:00 sati u prostorijama na Zagrebačkoj aveniji 104 d...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.