Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kako pravilno postaviti ciljeve?

Naučite moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva.

I vama se događa da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate želje koje nikako postati stvarnost? Mislite da je vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako? Pitate se je li greška u vama, organizaciji ili okolnostima?

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za vas! Zbog velikog interesa NLP Institut by Melita Manojlović organizira još jednu besplatnu radionicu „Ciljevi“.

 

Ovaj je trening namijenjen svim ljudima koji žele radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja. Zato, dođite 23. svibnja 2019. od 18:00 do 19:00 sati u prostorije na Zagrebačkoj aveniji 104 d u Zagrebu.

Ulaz na radionicu je besplatan! Prijava i svi materijali za radionicu nalaze se na LINKU.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.