Besplatno predavanje Evgena Geca za uspješno poslovanje u salonima

Evgen Gec, vrhunski stručnjak iz svijeta kozmetike i autor priručnika „Uspješno poslovanje u salonu“ u utorak, 5. veljače 2019., održava besplatno predavanje od 9 do 12 sati u dvorani Cres na Zagrebačkom Velesajmu. Predavanje je namijenjeno vlasnicima salona, ali i svima koji žele biti prepoznatljivi na tržištu i istaknuti se pred konkurencijom kroz konkretna rješenja za unaprjeđenje poslovanja kozmetičkih i frizerskih salona.

„U trideset godina rada u kozmetici riješio sam mnoge konkretne probleme salona u cijeloj regiji i napisao šest knjiga iz svog iskustva. Moja je motivacija transformirati poslovanje salona kako bi vlasnici i djelatnici lakše i uspješnije ostvarivali svoje ciljeve.“ – izjavio je Evgen Gec.

Besplatno predavanje Evgena Geca za uspješno poslovanje u salonima

Domaćin seminara je gđa. Natalija Crnički, vlasnica i osnivačica tvrtke Salonize j.d.o.o., koja kontinuirano radi na razvoju i digitalizaciji salonskog poslovanja. Ovu besplatnu edukaciju pokrenula je s ciljem upoznavanja vlasnika salona s pristupima koji daju izuzetne rezultate u uslužnim djelatnostima.

„Često sam se susretala s klijentima koji žele unaprijediti poslovanje svojih salona, ali jednostavno ne znaju kako odabrati najbolji put do željenih klijenata i bolje organizacije. Svim zainteresiranima ću na predavanju približiti prednosti digitalnog poslovanja, koje se može primijeniti kroz organizaciju rada i zaposlenika, financijsko poslovanje salona, marketing te prodaju usluga i proizvoda.“– izjavila je Natalija Crnički.

Podijeli

Odgovori

Top