Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Besplatnom dostavom paketa tvrtka TISAK podržava UNICEF-ovu utrku Mliječna staza

U ostvarivanju važnih ciljeva UNICEF-ovog događanja uključio se i Tisak besplatnom dostavom startnih paketa za sudionike utrke putem Tisak usluge „TISAK PAKET“.

Mliječna staza je tradicionalna humanitarna utrka koju UNICEF u Hrvatskoj organizira s ciljem pokretanja pozitivnih promjena i stvaranja boljih uvjeta života za najranjiviju djecu i obitelji u Hrvatskoj. Jubilarna, peta u nizu UNICEF-ova utrka Mliječna staza ove se godine održava s ciljem da se podrži uspostavljanje i unaprjeđivanje važnih usluga za djecu s teškoćama i njihove roditelje u Hrvatskoj. Utrka će i ove godine biti virtualna, a time u potpunosti inkluzivna i nacionalna.

Tijekom deset dana u rujnu, od 3. do 12. rujna, djeca, obitelji, trkači, udruge koje okupljaju djecu s teškoćama, klubovi i svi ostali koji žele podržati djecu s teškoćama skupljat će simbolične kilometre mogućnosti hodanjem, trčanjem, vožnjom na biciklu, rolanjem ili u kolicima te svojim porukama podrške i donacijama pomoći učiniti živote djece s teškoćama u Hrvatskoj boljima. 

Utrkom Mliječna staza i nacionalnom kampanjom „Pretvorimo teškoće u mogućnosti” UNICEF u suradnji s partnerima želi potaknuti pozitivne promjene kako bi se osigurale jednake mogućnosti za svako dijete te prikupiti sredstva koja će pomoći osigurati usluge za djecu s teškoćama tamo gdje one ne postoje ili ih nema dovoljno.

Tako će UNICEF, donacijama prikupljenim kroz kampanju i utrku Mliječna staza podržati uspostavljanje i proširenje usluga dnevnog boravka i grupne psihosocijalne podrške za djecu s teškoćama te kvalitetnih programa podrške za roditelje u krajevima Hrvatske gdje su takve usluge najmanje dostupne i indeksi razvijenosti najniži.

U ostvarivanju važnih ciljeva UNICEF-ovog događanja uključio se i Tisak besplatnom dostavom startnih paketa za sudionike utrke putem Tisak usluge „TISAK PAKET“. Ovom vrijednom podrškom Tisak nastavlja svoje društveno odgovorno djelovanje i provedbu temeljne misije pažnje za  svakog pojedinca pružajući mu osjećaj posebnosti kao i pripadnosti zajednici.

Prijave za UNICEF-ovu utrku Mliječna staza: www.mlijecnastaza.hr.

Pročitajte još:

Ekonomija

Mreža OEX shopova sve je rasprostranjenija te je od sada i logistički osnažena novom partnerskom suradnjom s Tiskom, vodećim hrvatskim maloprodajnim lancem kiosaka.

Novosti

Tisak od sada u cijeloj Hrvatskoj, na više od 50 lokacija u svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik,...

Novosti

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Novosti

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja pokrenula je postupak ocjene dopuštenosti koncentracije Agrokora i Mercatora na drugoj razini, što podrazumijeva i dubinsku pravnu i ekonomsku...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.