Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uz skupljanje praznih boca, sve češća i prodaja papira

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Tisak i Konzum otvorili su 15 novih lokacija za otkup starog papira u dućanima Super Konzuma u Zagrebačkoj županiji. Ovu su uslugu uveli tijekom ljeta i trenutačno postoji 35 lokacija u Hrvatskoj za otkup starog papira. Poručuju da je papir vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a otkupljuju ga po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira.

U obzir dolaze novinski papir, leci, časopisi i katalozi koje prije predaje treba sortirati.

Prodavači papira dobivaju potvrdu o otkupu koju mogu unovčiti na kioscima Tiska u roku od 72 sata. Ograničenje je 150 kilograma papira po osobi u jednom danu.

Nove lokacije za otkup su dućani u Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Vrbovcu, Dugom Selu, Ivanić Gradu te u Zagrebu na Črnomercu, u Dankovečkoj, Vukovarskoj, Sarajevskoj, Dupcu, Španskom, Botincu i Sesvetama.

Napisao

Pročitajte još:

DOP

Nova ponuda u sklopu programa cirkularne ekonomije A1 Hrvatska omogućuje privatnim korisnicima da pravilno zbrinu svoje rabljene uređaje i tako značajno uštede prilikom kupovine...

Financije

Dvojni prikaz cijena i prije zakonske obveze nastavak je politike otvorenog i transparentnog odnosa kompanije prema kupcima.

Ekonomija

Mreža OEX shopova sve je rasprostranjenija te je od sada i logistički osnažena novom partnerskom suradnjom s Tiskom, vodećim hrvatskim maloprodajnim lancem kiosaka.

Marketing i prodaja

Novi podaci o online potražnji u analiziranim državama srednje i istočne Europe pokazuju velike sličnosti u ponovnom povećanju zanimanja potrošača za tradicionalno najpopularnijim proizvodima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.