Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uz skupljanje praznih boca, sve češća i prodaja papira

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Tisak i Konzum otvorili su 15 novih lokacija za otkup starog papira u dućanima Super Konzuma u Zagrebačkoj županiji. Ovu su uslugu uveli tijekom ljeta i trenutačno postoji 35 lokacija u Hrvatskoj za otkup starog papira. Poručuju da je papir vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a otkupljuju ga po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira.

U obzir dolaze novinski papir, leci, časopisi i katalozi koje prije predaje treba sortirati.

Prodavači papira dobivaju potvrdu o otkupu koju mogu unovčiti na kioscima Tiska u roku od 72 sata. Ograničenje je 150 kilograma papira po osobi u jednom danu.

Nove lokacije za otkup su dućani u Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Vrbovcu, Dugom Selu, Ivanić Gradu te u Zagrebu na Črnomercu, u Dankovečkoj, Vukovarskoj, Sarajevskoj, Dupcu, Španskom, Botincu i Sesvetama.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Ovo najnovije ulaganje nastavak je kontinuiranih napora Konzuma da osigura što je moguće bolje radne uvjete za svoje zaposlenike.

DOP

Konzum će donirati ukupno 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima, a kao i prošle godine donaciji se mogu pridružiti i svi Konzumovi...

DOP

I ove godine Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u pružanju pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj, kao i...

Poduzeća

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.