Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uz skupljanje praznih boca, sve češća i prodaja papira

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Ponovno oživljava skupljanja starog papira, koje bi uz prazne boce, u ovim teškim vremenima građanima moglo postati dodatni izvor prihoda.

Tisak i Konzum otvorili su 15 novih lokacija za otkup starog papira u dućanima Super Konzuma u Zagrebačkoj županiji. Ovu su uslugu uveli tijekom ljeta i trenutačno postoji 35 lokacija u Hrvatskoj za otkup starog papira. Poručuju da je papir vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a otkupljuju ga po cijeni od 50 lipa za kilogram sortiranog papira.

U obzir dolaze novinski papir, leci, časopisi i katalozi koje prije predaje treba sortirati.

Prodavači papira dobivaju potvrdu o otkupu koju mogu unovčiti na kioscima Tiska u roku od 72 sata. Ograničenje je 150 kilograma papira po osobi u jednom danu.

Nove lokacije za otkup su dućani u Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Jastrebarskom, Vrbovcu, Dugom Selu, Ivanić Gradu te u Zagrebu na Črnomercu, u Dankovečkoj, Vukovarskoj, Sarajevskoj, Dupcu, Španskom, Botincu i Sesvetama.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.