Bezbroj gigabajta za bezbroj poslovnih ideja

Kažu da nam najbolje ideje padnu na pamet kada se najmanje nadamo. Na kavi s prijateljima, u tramvaju ili za vrijeme trčanja sa slušalicama u ušima. Posljednja stvar koju tada želite jest da tu ideju ne možete podijeliti s nekime jer nemate – gigabajta na mobitelu!

Sve više poslova se obavlja van ureda; od kuće, iz kafića pa čak i u prirodi. Ured svaki dan u drugom gradu. Zašto ne? Vaše ideje nemaju ograničenja, zašto bi ga imao vaš internetski promet?

2 GB, 10 GB, koliko vam dnevno treba? To, naravno, ne možete procijeniti samo tako i jasno nam je da ima dana kada ćete na mobitelu potrošiti 500 MB, a ima dana kad niti 20 GB možda neće biti dovoljno. Nemojte hodati uokolo i gubiti vrijeme tražeći WI-FI signal, nego otkrijte neograničenu slobodu komunikacije uz Tele2.

Tele2 je jedini teleoperater na tržištu koji na mobitelima omogućuje stvarni neograničeni internet, razgovore i SMS poruke u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB za 169 kuna mjesečno te nemojte više propuštati poslovne prilike zbog ograničenog internetskog prometa.

Mnogi uspješni poslovi krenuli su iz garaže

Imate li vi u svojoj garaži WiFI? Nije potrebno. Posao možete obavljati bilo gdje; iz garaže, kafića ili plaže zahvaljujući tarifi RASPALI i BEZBROJ GB.

Ured je tamo gdje ste vi! Uživajte u neograničenoj slobodi komunikacije i poslovanju uz Tele2.

Podijeli

Odgovori

Top