Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Biocentar – najveći projekt u znanosti financiran od EU [VIDEO]

85% Biocentra financirano je od strane pretpristupnih fondova Europske Unije.

85% Biocentra financirano je od strane pretpristupnih fondova Europske Unije.

Na prostoru kampusa Sveučilišta u Zagrebu na Borongaju održano je svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju „Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije – Biocentar“, koji se provodi u okviru IPA programa EU za Hrvatsku.

Prisutnima su se obratili ministar znanosti obrazovanja i sporta Željko Jovanović, potpredsjednik Vlade Branko Grčić, ravnatelj agencije BICRO Hrvoje meštrić i voditeljica IPA službe za pregovore o pristupanju u Europskoj komisiji – Elena Grech.

Svi su istaknuli važnost projekta, kao i gradonačelnik Milan Bandić koji je uz ministre također prisustvovao polaganju kamena temeljca.

Projekt „Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije – Biocentar“ vrijedan 18.823.995,70 što je oko 140 milijuna kuna.

Od navedenog iznosa 2.447.585,00 eura odnosi se na troškove priprema projekta, a 85% od ukupne cijene projekta je financirano od strane EU.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.