Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Biocentar – najveći projekt u znanosti financiran od EU [VIDEO]

85% Biocentra financirano je od strane pretpristupnih fondova Europske Unije.

85% Biocentra financirano je od strane pretpristupnih fondova Europske Unije.

Na prostoru kampusa Sveučilišta u Zagrebu na Borongaju održano je svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju „Inkubacijskog centra za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije – Biocentar“, koji se provodi u okviru IPA programa EU za Hrvatsku.

Prisutnima su se obratili ministar znanosti obrazovanja i sporta Željko Jovanović, potpredsjednik Vlade Branko Grčić, ravnatelj agencije BICRO Hrvoje meštrić i voditeljica IPA službe za pregovore o pristupanju u Europskoj komisiji – Elena Grech.

Svi su istaknuli važnost projekta, kao i gradonačelnik Milan Bandić koji je uz ministre također prisustvovao polaganju kamena temeljca.

Projekt „Inkubacijski centar za bioznanosti i komercijalizaciju tehnologije – Biocentar“ vrijedan 18.823.995,70 što je oko 140 milijuna kuna.

Od navedenog iznosa 2.447.585,00 eura odnosi se na troškove priprema projekta, a 85% od ukupne cijene projekta je financirano od strane EU.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.