Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

BIZkoshnica predstavlja novi ciklus besplatnih radionica “Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik!”

Ojačaj znanje za svoje zvanje-nauči osnove o poduzetništvu i realiziraj svoje ideje.

BIZkoshnica organizira ciklus od osam besplatnih jednodnevnih radionica “Let’s BEE social – postani (društveni) poduzetnik!”, u sklopu projekta “Društveno-poduzetnička koshnica”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice su namijenjene malim poduzetnicima , poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje zanima (društveno) poduzetništvo, a sudionici će steći potrebna znanja i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa.

Također sudionici će upoznati osnovne principe društvenog poduzetništva i naučiti primjere dobre prakse iz Hrvatske i inozemstva te steći potrebna praktična poduzetnička znanja i vještine.

Radionice će voditi poznati i iskusni hrvatski poduzetnici i stručnjaci za pojedina područja. a odvijat će se subotama od 10-16h, od lipnja do studenog 2022., u coworking prostoru BIZkoshnica (Ilica 71, Zagreb).

Prva radionica iz cjeline Osobnog i profesionalnog razvoja “Upoznaj sebe i svoju strast!” održat će se 11. lipnja, a vodit će ju Sanja Tatalović, dok je druga radionica “Kreiraj svoju poslovnu ideju” na rasporedu 2. srpnja, s gostujućom predavačicom Teom Zavacki.

Obrazac za prijavu na radionice je: shorturl.at/joBFV, a više informacija možete pronaći na web stranici od organizatora: https://www.bizkoshnica.biz/lets-bee-social-postani-drustveni-poduzetnik/

Pročitajte još:

Edukacija

Započele su prijave za sedmi ciklus Akademije Raise the Bar, besplatno usavršavanje stručnih znanja i vještina za barmene, konobare i bariste, s najmanje jednom...

Edukacija

Prva poslovna konferencija o gamingu i metaversu Game changer stvorila je pozornicu za promjene, a Zagreb je dobio konferenciju na svjetskoj razini.

Edukacija

Ove godine jedna od značajnijih tema na CUC-u bila je Pristupačnost i asistivne tehnologije, u sklopu koje je predstavljena uloga asistivne tehnologije u radu...

Edukacija

IEEE studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci organizira projekt pod nazivom “Women in Engineering”, čiji je cilj inspirirati i potaknuti žene na stručni te društveni...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.