Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

BIZkoshnica predstavlja novi ciklus besplatnih radionica “Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik!”

Ojačaj znanje za svoje zvanje-nauči osnove o poduzetništvu i realiziraj svoje ideje.

BIZkoshnica organizira ciklus od osam besplatnih jednodnevnih radionica “Let’s BEE social – postani (društveni) poduzetnik!”, u sklopu projekta “Društveno-poduzetnička koshnica”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice su namijenjene malim poduzetnicima , poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje zanima (društveno) poduzetništvo, a sudionici će steći potrebna znanja i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa.

Također sudionici će upoznati osnovne principe društvenog poduzetništva i naučiti primjere dobre prakse iz Hrvatske i inozemstva te steći potrebna praktična poduzetnička znanja i vještine.

Radionice će voditi poznati i iskusni hrvatski poduzetnici i stručnjaci za pojedina područja. a odvijat će se subotama od 10-16h, od lipnja do studenog 2022., u coworking prostoru BIZkoshnica (Ilica 71, Zagreb).

Prva radionica iz cjeline Osobnog i profesionalnog razvoja “Upoznaj sebe i svoju strast!” održat će se 11. lipnja, a vodit će ju Sanja Tatalović, dok je druga radionica “Kreiraj svoju poslovnu ideju” na rasporedu 2. srpnja, s gostujućom predavačicom Teom Zavacki.

Obrazac za prijavu na radionice je: shorturl.at/joBFV, a više informacija možete pronaći na web stranici od organizatora: https://www.bizkoshnica.biz/lets-bee-social-postani-drustveni-poduzetnik/

Pročitajte još:

Edukacija

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i...

Porezi

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu šestu godinu zaredom održana je Ljetna porezna akademija za studente završnih godina diplomskih studija.

Edukacija

Snalažljiv, vješt i neakademski obrazovan čovjek mnogo bolje prolazi u životu od nesnalažljivog akademski obrazovanog čovjeka

Edukacija

Peti Dani medijske pismenosti, u organizaciji Agencije za elektroničke medije i UNICEF-a, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija te Ministarstva znanosti i obrazovanja, ove su godine privukli do sada...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.