Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Variosystems d.o.o. zapošljava na pozicijama zaposlenik u odjelu izvoza/ uvoza (m/ž) i zaposlenik u odjelu nabave (backoffice). Mjesto rada je Ludbreg, a prijaviti se možete najkasnije do 3.5. Od kandidata se očekuje završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, nekoliko godina radnog iskustva, tečno znanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te je poželjno iskustvo u elektroničkoj industriji. Poslodavac omogućuje daljnje usavršavanje i stimulativnu radnu okolinu. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji direktor prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 7.5. Posao obuhvaća izgradnju i održavanje jakih, dugotrajnih odnosa s kupcima te akviziciju novih kupaca. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, tri godine radnog iskustva te sposobnost razumijevanja utjecaja operativnih inicijativa iz perspektive prodajne, odnosno marketinške osobe. Prijavite se.

Encian d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 19.5. Radni zadaci uključuju samostalno upravljanje svim fazama nabaverobe, izradu nabavnih kalkulacija, administrativne poslove vezane uz organizaciju carinjenja roba, organizaciju transporta te komunikaciju s inozemnim kupcima i slično. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odgovornost i predanost u radu, savjesnost, pedantnost i fleksibilnost, komunikacijske i pregovaračke vještine. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte ovdje.

Institut za fiziku zapošljava tehničkog suradnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Uvjeti su srednja stručna sprema, iskustvo administriranja Unix/ Linux operativnih sustava, dobro poznavanje mrežnih i sigurnosnih protokola, poznavanje barem jednog programskog jezika i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju voditelja restorana i bara (m/ž) na Bolu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.5. Radni zadaci uključuju organizaciju, rukovođenje, nadziranje rada svih zaposlenika restorana i bara, osiguravanje kvalitete pružene usluge i zadovoljstva gostiju i slično. Očekivana znanja i vještine jesu minimalno trogodišnje iskustvo rada, stručnost i profesionalnost, aktivno poznavanje engleskog jezika, motiviranost i odgovornost, sposobnost prenošenja znanja i obučavanja drugih. Prijavite se.

McDonald’s traži voditelja odnosa s gostima (m/ž) u Rovinju. Prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Očekuje se motivirana, otvorene i komunikativna osoba, osoba koja lako ostvaruje kontakte i timski je orijentirana. Potrebno je poznavanje jednog svjetskog jezika. Aplicirajte.

FINA zapošljava djelatnika poslovnice – referenta (m/ž) u Požegi i arhivista – pripravnika (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se ovdje.

Strabag zapošljava na poziciji Security Analyst (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.5. Zadaci su detekcija, analiza i obrada sigurnosnih incidenata, provođenje In-House sigurnosnih analiza i suradnja na izazovnim zadacima. Potrebni su uvjeti završena visoka škola ili fakultet iz područja inženjerskih znanosti, unutarnja motivacija, UpToDate u području IT sigurnosti i dobro poznavanje engleskog u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Agrarno Savjetovanje d.o.o. traži voditelja pripreme i provedbe EU projekata (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Potrebno je napredno znanje rada u MS Office-u, komunikativnost, iskustvo rada na pisanju poslovnih planova i iskustvo rada u sustavu Agronet. Nudi se mjesečna plaća do 10.000 kuna i stalni radni odnos. Prijavite se.

Arena bet zapošljava na poziciji regionalni koordinator u kladionici (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 9.5. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u dinamičnoj i poticajnoj okolini, redovita primanja i službeni auto i mobitel. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, minimalno tri godine radnog iskustva u koordiniranju ljudi i zadacima, proaktivnost i razvijene komunikacijske vještine. Prednost donosi iskustvo rada na terenu. Aplicirajte putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.