Bolt vozi i u Londonu

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, jučer je lansiran u Londonu. Kao i na drugim lokacijama gdje posluje, Bolt obećava niže cijene za putnike te manje naknade za vozače koji koriste platformu te tako povećava nužnu konkurenciju na tržištu prijevoza na zahtjev.

Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi s preko 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja diljem svijeta s fokusom na fer odnos prema putnicima te vozačima. Nedavna promjena imena iz Taxify u Bolt odraz je proširenja ponude tvrtke koja uključuje prijevoz autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila,  a u planu je i pokretanje usluge dostave hrane.

Boltova aplikacija će u Londonu zbog dodatne sigurnosti imati ugrađenu prečicu za direktni SOS poziv policiji. SOS poziv je dostupan i unutar aplikacije za vozače kako bi imali dodatnu zaštitu od mogućeg neželjenog ponašanja putnika. Služba za korisnike dostupna je putnicima od 0-24.

Markus Villig, osnivač i CEO Bolta, izjavio je: “Uzbuđeni smo što smo ušli na tržište Ujedinjenog Kraljevstva. Životopisni i kozmopolitski glavni grad London zaslužuje više izbora kad je riječ o prijevozu na zahtjev, a vjerujemo da Bolt nudi ono što putnici i vozači žele: fer, pouzdanu i povoljnu uslugu. Poslujući diljem svijeta vidjeli smo pozitivne učinke za zajednicu proizašle iz nižih cijena i boljih uvjeta za vozače. Stoga smo predani u namjeri da uvedemo naš pristup s fokusom na korisnika i u London.“

Korisnici mogu preuzeti aplikaciju na svoj iOS ili Android uređaj ili posjetili internetsku stranicu kako bi naručili vožnju na širem području Lodona, uključujući zračne luke Heathrow, Gatwick, City Airport, Stansted te Luton.

Podijeli

Odgovori

Top