BROOKS RUN HAPPY & Green! Powered by Ytong

BROOKS RUN HAPPY & Green! Powered by Ytong

Zagrebački Jarun postaje poprište velikog sportskog događaja gdje će se kroz trčanje promovirati zdrav život i očuvanje prirodnog okoliša, a vrijednom donacijom pomaže se Dječjem domu “Klasje” iz Osijeka. Trčati i utrkivati se mogu baš svi: na polumaratonu, utrci građana, u štafetama, dječjim utrkama na 100 i 200 metara i baby maratonu.

Ideja o organizaciji događaja nastala je kao potreba za osvješćivanjem stručne i opće javnosti o potrebi “zelenih” akcija, djelovanja, razmišljanja….

Organizatori – tvrtke Ytong porobeton d.o.o. (proizvođač energetski učinkovitih građevinskih materijala – Ytong i Ytong Multipor) i Sport Janus d.o.o. (ekskluzivni zastupnik vrhunskih tenisica za trčanje robne marke Brooks te energetskih napitaka i dodataka prehrani robne marke Enervit) željeli su iskazati svoju „zelenu“ orijentaciju te društveno odgovorno poslovanje u segmentu zaštite okoliša, ali i humanitarnog djelovanja

Ambasador utrke RunHappyAndGreen je arhitekt i sportaš, najbolji hrvatski triatlonac, Dejan Patrčević – koji je i spojio dvije tvrtke – jednu iz graditeljske, drugu iz sportske branše

U vrlo kratkom roku, događaj su podržale brojne tvrtke i organizacije koje u svom poslovanju imaju uključeno djelovanje vezano uz ekologiju, zaštitu prirode i okoliša, zelenu gradnju, održivi razvoj

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj

Eco taxi

Atletski klub Sljeme

Smart škola stranih jezika

Agencija Avanturist

Konferencija za novinare:

– 08.05.2012. u 11:00h u ŠRC Jarun (Zagreb Adventure Festival i Brooks Run Happy and Green

VIŠE O UTRCI:

Ytong i Sport Janus pozivaju Vas na veliki sportsko-humanitarni event Brooks RUN HAPPY AND GREEN na JARUNU u subotu, 12. 5. 2012.

Uplatom startnine sudjelujete u humanitarnoj akciji i dobivate raskošan startni paket: startni broj; okrijepu za vrijeme natjecanja (voda i Enervit izotonični napitak za sve natjecatelje); Brooks Run Happy and Green majicu; Ytong termos bocu i kapu; Enervit bidon; Brooks poklon bon od 200 kn za promotivnu kupnju tenisica i opreme za trčanje na dan natjecanja; mogućnost kupnje Enervit proizvoda uz 20% popusta na sve artikle. Startnina za polumaratonce uključuje i bon za ručak u velikom šatoru organizatora eventa.

Startnina:

– za predprijave do 30. 4. iznosi 90,00 kn

– za prijave od 01. 5. do 11. 5. iznosi 100,00 kn

– za prijave na dan natjecanja startnina će iznositi 120,00 kn.

Iznos od 25.000 kn od startnina donira se dječjem domu “Klasje” iz Osijeka

Nagrade za pobjednike polumaratona: 3 prvoplasirana u muškoj i 3 u ženskoj kategoriji dobivaju Enervit energy pack i dodatno 1. muško i 1. žensko mjesto dobivaju po 1 par Brooks tenisica i po 1 Garmin ručni sportski sat.

Nagrade za pobjednike utrke građana: Enervit energy pack za prva 3 mjesta u svakoj kategoriji!

Startnina za sve dječje utrke iznosi 40 kn i uključuje: startni broj; majicu; kapu; Enervit bidon; poklon bon za kupnju tenisica i vrećicu. Kao nagradu za 1. mjesto na dječjoj utrci (za školarce od 6 do 10 godina) Vaš klinac ili klinceza dobiva tečaj engleskog jezika u SMART školi stranih jezika.

Startnina za “Baby maraton” je gratis! Baby startnina uključuje: startni broj i mali poklon za bebače!

Više o utrci saznajte na www.runhappyandgreen.org

Podijeli

Odgovori

Top