Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Želite ostvariti pravo na bespovratna sredstva za energetsku obnovu obiteljske kuće?

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i ove godine provest će program energetske obnove obiteljskih kuća. Kao što smo već pisali, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja osiguralo je iz fondova Europske unije 30 milijuna eura za projekte energetske obnove obiteljskih kuća.

Ovogodišnji natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća još nije objavljen, no kako biste na vrijeme pripremili svu potrebnu dokumentaciju, stručnjaci iz Kontrol biroa odgovarat će na vaša pitanja vezana za energetsko certificiranje putem maila [email protected].

Energetska-ucinkovitost1

Kako bi ostvarile pravo na bespovratna sredstava fizičke osobe dužne su Fondu za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti dostaviti elaborat poboljšanja energetske učinkovitosti s potrebnom dokumentacijom, u koju su ubrojani i energetski certifikat te Izvješće o energetskom pregledu. Prvi korak je energetski pregled i energetsko certificiranje zgrade, odnosno analiza postojećeg stanja te definiranje potrebnih mjera za postizanja ušteda u energiji potrebnoj za grijanje. Tvrtka Kontrol biro odgovorna je za izradu potrebnog energetskog certifikata i Izvješća o energetskom pregledu te osigurava izvedivost projekta obnove obiteljskih kuća. Kako bi zadovoljili uvjete javnog poziva, na vrijeme, osigurali potrebnu dokumentaciju te ostvarili pravo na bespovratna sredstva, obratite se stručnjacima iz Kontrol biroa koji će vam dati odgovore na vaša pitanja na razumljiv način.

Usluge Kontrol biroa uključuju i provođenje zaštite na radu, zaštitu od požara, zaštitu okoliša, projektiranje, energetsko certificiranje te obrazovanje odraslih. S više od 24 godine iskustva u inženjeringu, tehničkom savjetovanju te tehničkim ispitivanjima i analizama Kontrol biro jamči vam kvalitetno izvršenje usluga uz optimalne troškove.

Pročitajte još:

Novosti

Energetski certifikat nešto je što obavezno morate tražiti prilikom gledanja stanova za kupnju ili nabaviti za postojeći stan.

EU fondovi

Radi se o mjeri velikog i društvenog i gospodarskog značaja, a inicijativu su pokrenuli HGK, Hrvatska udruga za dizala i Koordinacijski odbor društava i...

Energetika

Energetska obnova zgrade prvi je korak ka energetskoj neovisnosti i održivosti.

Energetika

Sve se više prepoznaje važnost energetske obnove  višestambenih zgrada u Hrvatskoj, no kako potaknuti i krajnje korisnike da se uključe u prijavu procesa energetske...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.