Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Budite promjena koju trebamo

Budimo bolji poslodavac, budimo bolji kolega, budimo bolji roditelj, učitelj, liječnik. Nemojmo dozvoliti da za nama ostaju pokidani mostovi, srušene brane, zakrčene ceste.

Budimo bolji poslodavac, budimo bolji kolega, budimo bolji roditelj, učitelj, liječnik. Nemojmo dozvoliti da za nama ostaju pokidani mostovi, srušene brane, zakrčene ceste.

Proteklih šesnaest godina provela sam proučavajući osobni ravoj i živeći prema načelima duhovnosti koje sam prenijela u poslovanje. Nakon 16 godina poduzetništva i stotine projekata, mogu reći da smo djelujući stvarali posebno poslovno okruženje ne samo nama, već i našim zaposlenicima. Jučer sam na poslovnom sastanku u tvrtci koja se bavi regrutacijom čula komentar: „Vaši projekti su misijski.“ I u potpunosti ću se složiti s time. Sve što proizlazi iz našeg rada može se gledati upravo tako – s misijom.

Odnose gradimo da bi bili mostovi, ljude cijenimo da bi ostali dio našeg tima, posao raste kao rezultat svega. I baš zato smo se odlučili okrenuti javnosti i predstaviti upravo taj način poslovanja kroz konferenciju Superjunaci biznisa. Govoriti o dharmičkom menadžmentu u državi gdje vlada opće nezadovoljstvo političkim strujama, poduzetničkom klimom, (ne)zaposlenošću, zdravstvom, izazovno je. No, ne i neizvedivo.

Smatram da je vrijeme da se trgnemo iz te naše učmalosti i pokažemo da možemo sudjelovati u stvaranju pozitivnog okruženja. Prvo našeg, pa onda i šire. Možemo biti promjena koju želimo, možemo se barem jednom ne osvrtati na ono loše i posvetiti samo jedan dan u tjednu tom cilju. Zaustavimo taj vrtuljak negativizma, pritisnimo ljude oko nas pozitivom, ukažimo im na rješenja, pokrenimo stvari.

Budimo bolji poslodavac, budimo bolji kolega, budimo bolji roditelj, učitelj, liječnik. Nemojmo dozvoliti da za nama ostaju pokidani mostovi, srušene brane, zakrčene ceste. Vrijeme je da krenemo od sebe jer ako počnemo pokazivati koliko vrijedimo, drugi nam neće nametati svoja pravila. Pomicat ćemo granice i ostvariti ono što se danas čini nemoguće.

Budite promjena koju trebamo. Koju treba Hrvatska, koju treba svaki pojedinac i okrenite se pravim vrijednostima. Povežite sve svoje aspekte – tijelo, um i duh u jedno i odlučite rasti. Dharmički menadžment koji živim, može u tome itekako pomoći.

Vidimo se na konferenciji Superjunaci biznisa – „Tijelo, um, duh“, 14.3.2019. u hotelu Double Tree by Hilton Zagreb od 9 sati.

http://superjunaci-biznisa.com/

 

PIŠE: LEA BREZAR, CEO DHAR MEDIA


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.