Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Budućnost je stigla – za četiri godine 25.000 električnih automobila na cesti

General Electric želi pogurati automobilsku industriju “u novi milenij”. Prvi puta u povijesti autoindustrije iz GE-a je stigla narudžba za kompaniju General Motors – ambiciozni plan proizvodnje i stavljanja u svakodnevni pogon čak 25.000 električnih automobila do 2015. godine…

General Electric želi pogurati automobilsku industriju "u novi milenij". Prvi puta u povijesti autoindustrije iz GE-a je stigla narudžba za kompaniju General Motors - ambiciozni plan proizvodnje i stavljanja u svakodnevni pogon čak 25.000 električnih automobila do 2015. godine...

Iako General Electric nema puno veze s automobilskom industrijom, tema je dana, a možda i godine u  auto-industriji. U kontekstu promoviranja čiste energije i smanjenja zagađenja, GE je od Gm-a naručio čak 25.000 automobila na električni pogon. Radi se o vozilima koje će kompanija koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Uz ovakvu narudžbu, bilo koji proizvođač može mirne duše preko noći postati ekološki osviješten. Sljedeći na redu su  infrastrukturalni zahvati – osiguravanje dovoljnog broja stanica za punjenje, razvoj baterija, sustav servisa i potpore. GE ima jednu od najbrojnijih flota poslovnih vozila na svijetu. Tako da se ovaj poslovni potez mora sagledati u svjetlu značajnog utjecaja koji će imati na industriju Detroita.

Kotač promjena se pokrenuo, pokrenuo se u Americi i što je najvažnije za ovu priču taj kotač pokreće struja!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.