Izdvojeno

Čačić: “Porez Telekom operaterima je opravdan” [VIDEO]

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić komentirao je poreze telekom operaterima.

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić komentirao je poreze telekom operaterima.

O porezima Telekom operaterima prvi potpredsjednik Vlade – Radimir Čačić je rekao kako se po pitanju telekoma radi o značajnoj djelatnosti koja je visoko profitabilna, profitabilnija nego što je europski prosjek, a s druge strane, kako kaže – o ulaganjima koja su 45% niža nego što je europski prosjek.

Telekom operateri naime u Europi ulažu 100 eura, a u Hrvatskoj 55 eura.

“Znači imate visoku profitabilnost i niska ulaganja, a zemlja koja je u krizi ima opravdanja da odluči da tako treba biti”, rekao je.

[infopunkt 3863 1]

Dodao je kako će se s grupom operatera sastati u ponedjeljak te očekuje vrlo jasne precizne izračune o investicijama koje će biti provjerljive.

O nadzornim odborima javnih poduzeća Čačić je rekao kako će sve ići zakonskim putem – dosadašnji čelnici su dali ostavke, a u roku od 60 dana će se postaviti nova tijela.

[infopunkt 3863 2]

Ministar Slavko Linić je na istu temu rekao kako će Vlada u narednih mjesec dana znati nešto više reći o tom tko će biti čelnici javnih tvrtki.

[infopunkt 3863 3]

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version