Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milanović predlaže Borisa Lalovca za novog ministra financija!

Boris Lalovac, kojega premijer Zoran Milanović predlaže za novog ministra financija, dosad je bio zamjenik ministra Slavka Linića.

Boris Lalovac, kojega premijer Zoran Milanović predlaže za novog ministra financija, dosad je bio zamjenik ministra Slavka Linića.

Rođen je 1976. godine u Splitu, a diplomirao je 2000. godine na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Magistrirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 2006. godine.

Na otvorenu političku scenu stupio je krajem 2011. godine, kao zamjenik ministra financija, nakon pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima.

Do tada je radio kao direktor sektora računovodstva, financija i izvještavanja u Raiffeisen Leasingu.

Na tom je mjestu bio od 2005. godine, dok je prije radio u zaprešičkoj tvrtki „Karbon-Nova“ i zagrebačkoj „Auto-Hrvatska“.

Boris Lalovac godinama je i predavač na zagrebačkoj Visokoj školi za financije i pravo Effectus, kao i na Visokoj poslovnoj školi Libertas, na kojima predaje o financijskom izvještavanju, reviziji i kontrolingu.

Govori dva strana jezika, engleski i talijanski, koautor je knjige “Poduzetnička ekonomija”, a kao član SDP-ovog Savjeta radio je i na gospodarskom programu SDP-a.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.