Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milanović predlaže Borisa Lalovca za novog ministra financija!

Boris Lalovac, kojega premijer Zoran Milanović predlaže za novog ministra financija, dosad je bio zamjenik ministra Slavka Linića.

Boris Lalovac, kojega premijer Zoran Milanović predlaže za novog ministra financija, dosad je bio zamjenik ministra Slavka Linića.

Rođen je 1976. godine u Splitu, a diplomirao je 2000. godine na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Magistrirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 2006. godine.

Na otvorenu političku scenu stupio je krajem 2011. godine, kao zamjenik ministra financija, nakon pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima.

Do tada je radio kao direktor sektora računovodstva, financija i izvještavanja u Raiffeisen Leasingu.

Na tom je mjestu bio od 2005. godine, dok je prije radio u zaprešičkoj tvrtki „Karbon-Nova“ i zagrebačkoj „Auto-Hrvatska“.

Boris Lalovac godinama je i predavač na zagrebačkoj Visokoj školi za financije i pravo Effectus, kao i na Visokoj poslovnoj školi Libertas, na kojima predaje o financijskom izvještavanju, reviziji i kontrolingu.

Govori dva strana jezika, engleski i talijanski, koautor je knjige “Poduzetnička ekonomija”, a kao član SDP-ovog Savjeta radio je i na gospodarskom programu SDP-a.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Po svemu sudeći Vlada priprema novi paket pomoći najugroženijim građanima Hrvatske. Nakon što je potez otpisa duga građanima naišao na društveno odobravanje, ministar financija...

Novosti

Na poticaj Vlade i Ministarstvo financija – Porezna uprava uključuje se u mjere za ublažavanje financijskih poteškoća dijela građana. Tako Porezna uprava oprašta građanima dugove...

Izdvojeno

Ako je vjerovati ministru financija Borisu Lalovcu, dužnici s kreditima u švicarskim francima mogu odahnuti. Bar na kratko. Naime, nakon sastanka s bankarima Lalovac...

Novosti

Gradonačelnik metropole i bivši esdepeovac žali nad trenutnim događanjima u SDP-u.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.