Čak 12 posto jeftinija električna energija od HEP ODS-a

Čak 12 posto jeftinija električna energija od HEP ODS-a

RWE Energija je od početka dolaska na hrvatsko tržište građanima ponudila uštedu do 12 posto u odnosu na dominantnog opskrbljivača, HEP ODS. Ta odluka ostaje bez obzira na promjenu cijene dominantnog opskrbljivača. RWE se ugovorom s krajnjim kupcima obvezao sniziti cijenu u odnosu na dominantnog opskrbljivača, ukoliko ovaj bude snižavao cijene. Time RWE-ovi potrošači zadržavaju sve obećane uštede.

Tako će potrošači koji su već prepoznali konkurentne prednosti RWE Energije električnu energiju i dalje kupovati povoljnije. Cijene ćemo prilagoditi već od 1. listopada, a one će se odnositi i na korisnike koji su već potpisali ugovor s RWE Energijom. Kako bi svoju ponudu još bolje prilagodila potrebama potrošača, RWE Energija je pripremila nove proizvode, pa tako potrošači sad mogu birati između modela Ideal, Bonus i Klasik, a svi korisnici koji sklope ugovor za proizvode Ideal i Bonus, preko Interneta, ostvaruju dodatan bonus od 2%.

Krajnji potrošač koji je do sada imao mjesečni račun od oko 350 kn mjesečno, odabirom proizvoda Ideal, koji se ugovara na tri godine, ostvaruje godišnju uštedu od 567,42 kn. Odabirom Bonus proizvoda, koji se ugovara na dvije godine, godišnje će uštedjeti 480 kn, dok će odabirom proizvoda Klasik, koji se ugovara na jednu godinu, uštedjeti 422 kn godišnje, za prvu ugovorenu godinu opskrbe.

Ovaj izračun je okviran, uz moguća manja odstupanja.

Još jedan jednostavan način da privatni i poslovni korisnici dođu do informacija su web stranice www.rweenergija.hr i www.strujko.hr na kojima se nalaze upute kako promijeniti opskrbljivača električne energije, izračunati uštedu, odgovori na najčešća pitanja te online ugovor. Za sva dodatna pitanja korisnici imaju na raspolaganju i besplatni telefon Službe za korisnike (0800 8777).

Podijeli

Odgovori

Top