Cammeo grupa planira potpisati 200 novih ugovora

Iako je za 2015. godinu najavljen tek minimalni rast hrvatskog gospodarstva, bilo je to dovoljno kako bi se menadžment Cammeo grupe odlučio na razvoj društva što podrazumijeva proširenje usluga. Tako je nedavno predstavljena razvojna vizija društvu za 2015. godinu, kojoj je prethodila nova reorganizacija.

Uz Cammeo grupu već neko vrijeme na hrvatskom tržištu je prisutna i sestrinska tvrtka Taxi Navigator, u okviru koje posluju istoimeni softverski sustav te  Cammeo franšiza. Tijekom 2015. godine, tvrtke Cammeo grupa i Taxi Navigator će nastaviti poticati otvaranje novih radnih mjesta i samozapošljavanja kroz poslovni model Taxi Cammeo franšize, u sklopu koje su, tijekom posljednjih 90 dana, ugovore o suradnji potpisale 44 osobe koje su na taj način postale samostalni poduzetnici. Tu valja naglasiti da svaki od poduzetnika zapošljava barem po jednu dodatnu osobu. U predstojećoj godini, Cammeo grupa planira potpisati 200 novih ugovora, a prvi samostalni poduzetnici bit će upravo taksisti iz Varaždina, koji su sada zaposleni u tvrtki Taxi Cammeo Varaždin. U ovom trenutku, čak 50 potencijalnih franšizoprimaca prolazi edukacijski proces o upravljanju taksi servisom.

No, neće se stati tek na Taxi Cammeo franšizi. Započeti su i pregovori o prodaji licence Taxi Navigatora, vodećeg svjetskog softverskog rješenja za upravljanje taksi kompanijom. Interes za ovaj napredni softverski sustav već su iskazali vlasnici najvećih taksi servisa u Turskoj, Sloveniji i Srbiji. U ožujku ove godine, sustav će implementirati i taksi servisi u Kosovu i Crnoj Gori. Namjera grupacije je započeti pregovore s taksi kompanijama u Švicarskoj, Rusiji i Argentini tijekom prvih šest mjeseci ove godine, a u sljedećih sedam godina implementirati ovaj sustav u rad taksi kompanija na čak šest kontinenata.

Cammeo grupa i Taxi Navigator trenutno  zapošljavaju 300 ljudi.

Podijeli

Odgovori

Top