Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Cammeo grupa pregovara o suradnji na tržištu Katara

Cammeo grupa

Hrvatska taksi kompanija Cammeo grupa u čijem sastavu djeluju brendovi Taxi Cammeo, Taxi Cammeo franšiza i Taxi Navigator uskoro bi mogla svoje poslovanje proširiti i na tržište Katara i to upravo kroz inovativni softverski sustav Taxi Navigator.

Ovaj se softver smatra među najboljima u svijetu, a razvili su ga informatički stručnjaci u suradnji s menadžmentom i djelatnicima Cammeo grupe. U razvoj Taxi Navigatora uloženo je mnogo znanja, iskustva i sredstava, a bilo je potrebno više od godinu dana testiranja u realnom okruženju da bi sustav doživio svoju drugu, konačnu verziju spremnu za implementuaciju.

Osim Taxi Cammea, Taxi Navigator koriste nositelji Taxi Cammeo franšize u Hrvatskoj te taksi kompanije u Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji, a kroz proširenje franšizne mreže poslovanja, broj regionalnik korisnika će višestruko porasti.

Ovaj inovativni proizvod, Cammeo grupa je već  ponudila i taksi tvrtkama iz cijelog svijeta.

Među brojnim tvrtkama koje su iskazale interes za implementacijom ovog hrvatskog izvoznog proizvoda je i poznata katarska taksi kompanija Karwa.

Službeni pregovori o suradnju s Karwom započet će krajem rujna ove godine, a s obzirom na čimbenike poput cijene i sadržaja, za očekivati je da će ugovor o suradnji biti sklopljen do kraja godine.

„Raduje nas što je upravo jedna katarska tvrtka prepoznala kvalitetu našeg softvera jer je to samo dodatan dokaz da imamo izvrstan izvozni proizvod koji može zadovoljiti visoke profesionalne standarde kakvi vladaju u državama poput Katara.“, rekao je ovom prigodom direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski.

Pročitajte još:

Ekonomija

Nova epizoda Koordinacije posvećena je stadionima na kojima se igra Svjetsko prvenstvo u Katru.

Lifestyle

Vodeća hrvatska prijevoznička kompanija Cammeo grupa u novogodišnjoj noći zabilježila je rekordan broj poziva i vožnji u odnosu na prošle novogodišnje noći, i to...

Ekonomija

Cammeo grupa nastavlja s inicijativom liberalizacije taksi-tržišta kojom bi korisnici dobili povoljniju i bolju kvalitetu taksi-usluge, omogućili poticanje zapošljavanja u ovoj djelatnosti za dodatnih...

Novosti

Iako je za 2015. godinu najavljen tek minimalni rast hrvatskog gospodarstva, bilo je to dovoljno kako bi se menadžment Cammeo grupe odlučio na razvoj...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.