Cammeo nastavlja ekspanziju

Najveći hrvatski taksi prijevoznik, Cammeo 6. je ožujka započeo s radom u Mariboru čime nastavlja svoje širenje van granica Republike Hrvatske. Projekt dolaska u Sloveniju Cammeo je započeo u ljeto prošle godine te se već pozicionirao kao taksi lider u Ljubljani.

Nakon 12 godina mijenjanja navika u Hrvatskoj i osvajanja gotovo 10 gradova, Cammeo je u 2017. godini ostvario prvu inozemnu ekspanziju. Dolaskom Cammea u Ljubljanu, građanima je ponuđen dostupan i brz prijevoz prema ISO 9001 standarda i najnovijim tehnološkim dostignućima. Cammeo, tehnološki tigar digitalne transformacije autotaksi prijevoza, prati i postavlja svjetske standarde pa je tako Cammeo moguće naručiti aplikacijom i potom vožnju platiti također – aplikacijom.

‘Crvenu vrpcu’ u Mariboru sutra će presjeći generalni direktor Cammeo Grupe Vladimir Minovski. “Zadovoljstvo mi je što mogu nakon četiri mjeseca poslovanja u Ljubljani najaviti dodatnu ekspanziju na slovensko tržište: Od sutra će poznata zelena Cammeova boja voziti i u Mariboru. Ovo je druga faza naše investicije u Sloveniju, odmah zapošljavamo pedeset ljudi te ćemo prema potrebi tržišta tu brojku i povećavati. Slovenci su nas prihvatili od prvog dana i prema ocjeni korisnika – Cammeo je u samo par tjedana postao omiljeni taksi u Ljubljani”, izjavio je Vladimir Minovski povodom novog širenja.

Prva tri dana Cammeo će voziti besplatno, a potom će cijena biti kao i u Ljubljani. Kao i u Hrvatskoj – Cammeo je moguće naručiti aplikacijom ili telefonskim pozivom.

Cammeo je ekspanzijom na Sloveniju došao u skupinu poduzeća s 1000+ zaposlenih, a prema procijeni i planovima, u sljedećih godinu dana otvara se najmanje 1500 novih radnih mjesta čim planirana liberalizacija taksi tržišta stupi na snagu.

Podijeli

Odgovori

Top