Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

FlixBus i Cammeo integrirali svoje usluge

FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima koji osim udobne i povoljnije vožnje, nude održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju.

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima te Cammeo, koji je krenuo iz Rijeke 2006. godine te tako već šesnaest godina pruža uslugu prijevoza po narudžbi milijunima zadovoljnih korisnika, kreću u suradnju. Konceptom integriranog prijevoza, u kojem se autobusni prijevoznik brine o prijevozu putnika na većim udaljenostima, dok se taxi prijevoznik pobrine za siguran dolazak do krajnje destinacije, putnicima je osigurano potpuno rješenje za sve potrebne prijeđene kilometre u njihovom putovanju.  

Ovakvim oblikom prijevoza, FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima koji osim udobne i povoljnije vožnje, nude održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju. Upravo ovakav prijevoz koji omogućuje kombinaciju više oblika prijevoza postaje alternativa korištenju mnogobrojnih osobnih automobila te ima jednu od ključnih uloga u ekološkoj osviještenosti putnika.    

Sigurno i udobno do željene adrese i po danu i po noći

Nakon što je ovaj koncept putovanja prihvaćen diljem Europe, sve više je prihvaćen i u Hrvatskoj. Ova je usluga dostupna u svim gradovima u kojima FlixBus i Cammeo zajedno prevoze putnike, poput Zagreba, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Splita, Zadra i mnogih drugih.

Tijekom veljače, putnici koji koriste FlixBus i Cammeo moći će preuzeti svoj popust od 15% koji će se moći iskoristiti sve do kraja lipnja, 2022. godine, unutar Hrvatske te isključivo za kupovine putem aplikacija.

Prilikom preuzimanja Cammeo aplikacije te nakon korištene taxi vožnje, u svom mailu s računom za Cammeo vožnju, putnici dobivaju i popust na vožnju FlixBusom, dok putnici nakon kupovine karte za FlixBus tijekom veljače mogu putem ovog linka saznati kako  za Cammeo vožnju.

Pročitajte još:

Poduzeća

Ulaskom FlixBusa u Hrvatsku, autobusna je industrija doživjela preobrazbu i tehnološku modernizaciju.

Poduzeća

Pozitivan trend u prijevozu putnika posljedica je oporavka tržišta, popuštanja mjera te snažnog rasta potražnje za putovanjima unutar Hrvatske, ali i prema europskim državama.

Financije

Izvanredno uspješnu sezonu obilježio je povratak domaćih putnika u gotovo istom broju kao i 2019., četiri puta više Talijana nego lani te porast broja...

Turizam

FlixBus će ove godine pokrenuti sve međunarodne linije na kojima je prometovao rekordne 2019. godine, te na taj način ponovno povezati Hrvatsku sa 50...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.