Cammeo prestao koristit taksimetar

Cammeo Grupa, regionalni taksi prijevoznik s više od 10 milijuna prevezenih putnika godišnje, još 2013. godine je predstavio svoju aplikaciju za naručivanje taksi usluge i time pokrenuo digitalnu revoluciju taksi tržišta u Hrvatskoj.

Nakon nedavnih promjena zakona i liberalizacije taksi usluga,Cammeo je prvi taksi koji je proširio svoje poslovanje, smanjio cijene (aerodrom – Novi Zagreb već za 75 kuna, odnosno aerodrom – Zagreb već za 100 kuna) i sada je prvi taksi koji prestaje koristiti klasičan taksimetar.

Oni korisnici taksija koji koriste Cammeo aplilaciju, ovu promjenu neće ni osjetiti jer, prilikom naručivanja usluge, prikaže im se predviđena cijena i na kraju vožnje konačna cijena, koja se izda i na računu koji je u istom trenutku fiskaliziran čime je cijena transparentna jer je Cammeov sustav spojen s Poreznom upravom 24 sata na dan!

Za one korisnike koji taksi zaustave na cesti, ili na drugi način pozovu taksi, prije kretanja trebaju reći svoje odredište i eventualna međustajanja. Tada će im vozač, a prije vožnje, reći procijenu vožnje koju pokazuje aplikacija i – ukoliko je cijena prihvatljiva – usluga će se započeti, a aplikacija putem najmodernijih GPS sustava prati stvarno “kretanje” brojčanika u aplikaciji.

Cammeo je ovim promjenama prvi taksi prijevoznik koji koristi aplikaciju za izračun cijene koja je unaprijed poznata korisniku.

Također, kako kažu u Cammeu, cijena je uvijek ista i najpovoljnija te se ne povećava kada je kiša, gužva ili neka treća okolnost!

Podijeli

Odgovori

Top