Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Plaćaju pročišćavanje po kubiku vode, a uopće nisu priključeni na uređaj [VIDEO]

Predsjednik Skupštine istaknuo je dva problema – sanacija mulja i zatvaranje glavnog odvodnog kanala, najavivši kako će se to riješiti do kraja ovog saziva Gradske skupštine.

Predsjednik Skupštine istaknuo je dva problema – sanacija mulja i zatvaranje glavnog odvodnog kanala, najavivši kako će se to riješiti do kraja ovog saziva Gradske skupštine.

Predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor, gradski zastupnici i predsjednici Vijeća gradskih posjetili su Društvo Zagrebačke otpadne vode i pogon Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba.

Cilj posjete bio je upoznavanje s problematikom pročišćavanja otpadnih voda u Gradu Zagrebu, a obilazak je vodio direktor Zagrebačkih otpadnih voda Ante Pavić, koji se pohvalio da tehnologija izuzetno dobro funkcionira.

[infopunkt 7115 2]

Predsjednik Skupštine istaknuo je dva problema – sanacija mulja i zatvaranje glavnog odvodnog kanala, najavivši kako će se to riješiti do kraja ovog saziva Gradske skupštine. Podsjetio je i kako je Grad Zagreb trebao napraviti spalionicu, a ne firma s kojom je Grad sklopio ugovor.

[infopunkt 7115 3]

Kosor je komentirao žalbe stanovnika Resnika: ”Smrad se osjeti i građani se s pravom bune”. Napomenuo je kako je najvažnije odrediti lokaciju buduće spalionice i riješiti pitanje glavnog odvodnog kanala.

[infopunkt 7115 4]

Predsjednik Mjesnog odbora Resnik Stipica Maras ovom je prilikom upozorio na nesnosni  smrad koji osjećaju stanovnici Resnika, te njihovu bojazan oko moguće opasnosti po zdravlje.

”Ljudi ne mogu izaći iz svojih kuća, to je katastrofa. Bilo gdje smo uputili pitanje, svi su se oglušili”, požalio se novinarima Maras, pobijajući tvrdnje direktora Pavića da smrada gotovo i nema. Maras je iznio i apsurdni podatak da stanovnici Resnika plaćaju pročišćavanje po kubiku vode, a uopće nisu priključeni na uređaj za pročišćavanje.

[infopunkt 7115 7]

Podršku stanovnicima Resnika oko plaćanja računa za nepostojeću uslugu iskazala je gradskazastupnica HDZ-a Margareta Mađerić, pozvavši na odgovornost Gradsku upravu i Holding.

[infopunkt 7115 8]

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Andrija Mikulić iznio je stav gradskog kluba da ova lokacija nije odgovarajuća za sigurnost stanovnika te najavio organiziranje zbora građana kako bi raspravili ovu temu.

[infopunkt 7115 9]

Centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda najveća je investicija u Gradu Zagrebu, vrijedna 300 milijuna eura.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.