Činim dobro svaki dan – pomoć djeci koja rastu uz nas

Činim dobro svaki dan – pomoć djeci koja rastu uz nas

Za djecu s neurorizicima

Uz brojne financijske pogodnosti koje nudi, American Express kartica sa srcem ima i humanitarni karakter. Putem ove kartice pod motom „Činim dobro svaki dan“, PBZ Card pomaže projekt „Praćenje djece s neurorizicima“ te za svaku kupnju kod koje je pri plaćanju korištena American Express kartica sa srcem doniramo 35 lipa u korist projekta, bez dodatnog troška za korisnike.

Projekt praćenja djece s neurorizicima – djece s rizikom za rano oštećenje mozga pokrenulo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske 2007. godine. Cilj projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju.

Sudjelovanjem u ovom projektu sredstava prikupljena putem American Express kartice sa srcem doniramo bolnicama diljem Hrvatske, koje su uključene u Projekt Ministarstva, za kupnju potrebne medicinske opreme.

Gotovo milijun kuna donirano u jedanaest bolnica

Za projekt „Praćenje djece s neurorizicima“, zajedno s našim korisnicima i poslovnim partnerima, do sada smo prikupili gotovo milijun kuna, za što su kupljeni razni medicinski uređaji za čak jedanaest bolnica u Hrvatskoj: od Specijalne bolnice Goljak u Zagrebu, Opće bolnice Vukovar, Opće bolnice Ogulin, Županijske bolnice Čakovec, Opće bolnice Zabok, Kliničkog bolničkog centra Split, Opće bolnice Karlovac, Kliničkog bolničkog centra Rijeka do Opće bolnice Dubrovnik, Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu te Opće bolnice Virovitica.

Korisnici i poslovni partneri zajedno u plemenitom cilju

Posebnost projekta „Činim dobro svaki dan“ i American Express kartice sa srcem je da u njemu, osim PBZ Carda, sudjeluju i naši brojni poslovni partneri te korisnici American Expressa, zajedno pomažući ovom plemenitom cilju. Trenutno je u projekt uključeno dvadeset prodajnih mjesta PBZ Carda – tzv. „Partnera prijatelja“, s više od 600 prodajnih mjesta, koji za svaku kupnju na svojim prodajnim mjestima pri kojoj je korištena American Express kartica sa srcem doniraju dodatnih 35 lipa u korist projekta, čime se ukupan iznos donacije povećava na 70 lipa po kupnji. Projektu svakodnevno pomažu i naši brojni korisnici, kako redovitim korištenjem American Express kartice sa srcem za plaćanje raznih proizvoda i usluga tako i darujući svoje prikupljene Membership Rewards bodove ovom projektu.

Online doniranje

Kako bi prikupili još brže i još više sredstava za projekt „Praćenja djece s neurorizicima“, u suradnji s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi RH, na internetskim stranicama www.cinimdobro.hr ponudili smo i mogućnost online doniranja. Mogućnost online doniranja dostupna je ne samo korisnicima American Express kartice sa srcem, već i korisnicima svih American Express kartica te svih MasterCard, Maestro i Visa kartica, bez obzira na banku izdavatelja.

Ukoliko želite da dobra djela postanu i dio vaše svakodnevnice, postanite korisnik American Express kartice sa srcem ili donirajte online na www.cinimdobro.hr te omogućite da zajedno pomognemo još većem broju bolnica u Hrvatskoj, uključenim u projekt „Praćenje djece s neurorizicima“.

Pristupnicu za American Express karticu sa srcem zatražite na 0800 3775 55 ili cinimdobro.hr!

Uz American Express karticu sa srcem nikada nije bilo lakše činiti dobro svaki dan!

Podijeli

Odgovori

Top