Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

PBZ Card uvodi prihvat UnionPay kartica na prodajnim mjestima trgovaca

PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, uvodi  mogućnost plaćanja UnionPay karticama na prodajnim mjestima trgovaca, uključujući oko 34.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Online shopping

PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, uvodi  mogućnost plaćanja UnionPay karticama na prodajnim mjestima trgovaca, uključujući oko 34.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

„Izuzetno smo zadovoljni da je PBZ Card prva hrvatska tvrtka koja uvodi prihvat UnionPay kartica na prodajnoj mreži svojih trgovaca. Prije nekoliko godina bili smo prvi koji smo uveli prihvat ovih kartica na našim bankomatima, a sada smo obogatili uslugu korisnicima UnionPay kartica i na prihvat njihovih kartica na prodajnom mreži naših trgovaca. Kao vodeći ugovaratelj prihvata kartica na hrvatskome tržištu, u mogućnosti smo osigurati široko prihvaćanje kartica na tržištu nudeći korisnicima UnionPay kartica visokokvalitetne financijske usluge, kako bismo učinili njihov boravak u Hrvatskoj još ugodnijim, a našim poslovnim partnerima pružili priliku da poboljšaju svoje poslovanje”, rekao je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Zahvaljujući suradnji s UnionPay Internationalom, PBZ Grupa je još 2015. godine bila prva bankarska grupacija u Hrvatskoj koja je krenula s prihvatom UnionPay kartica. Trenutno PBZ Grupa omogućava prihvat UnionPay kartica za podizanje gotovine na oko 1000 bankomata u vlasništvu PBZ-a i partnera, čime su UnionPay kartice prihvaćene na oko 30% lokalnih bankomata, a sada se suradnja proširuje i na oko 34.000 POS uređaja PBZ Carda koji će prihvaćati ove kartice.

Pročitajte još:

DOP

Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac pruža socijalne usluge djeci i mladima s teškoćama u razvoju.

Financije

PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost plaćanja Google Pay uslugom za korisnike svojih Premium Visa kartica.

Novosti

Danas su u Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, u Zagrebu predstavnici Privredne banke Zagreb d.d. i PBZ Carda najavili nove, snažnije aktivnosti...

Novosti

Glavna nagrada nacionalne nagradne igre Franck čajeva „100.000 savršenih osjećaja“ uručena je Hrvoju Mikulčiću iz Zagreba koji je nagradu preuzeo u ime svog sina...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.