ClickAttack – prva regionalna mobilna oglašivačka mreža

ClickAttack – prva regionalna mobilna oglašivačka mreža

S radom je započela nova regionalna mobilna oglašivačka mreža ClickAttack koja na jednom mjestu daje oglašivačima pristup do velikog broja najvedih mobilnih publishera. ClickAttack oglašivačima osigurava doseg do ciljanih korisnika na različitim mobilnim uređajima, a publisherima zaradu novca od svog mobilnog prometa.

ClickAttack mobilna oglašivačka mreža je lansirana na hrvatskom tržištu. U prvom valu širi se na mađarsko, slovensko i srpsko tržište, nakon čega slijede i ostale zemlje CEE regije. Uredi ClickAttacka locirani su u Zagrebu, Budimpešti i Beogradu.

Vodeću tržišnu poziciju ClickAttack osvaja kroz:

– jedinstveni i inovativni in-house razvijeni ClickAttack Targeting Engine koji omoguduje najefikasnije mobilne oglašivačke kampanje donosedi win-win scenarije za oglašivače i publishere (targeting po vrstama mobilnih uređaja, operativnim sustavima, mobilnim operaterima, geolokaciji, itd.)

– cjelovita rješenja za mobilne kampanje koja uz mobilno oglašavanje uključuju izradu mobilnih landing stranica, mobilnih aplikacija i igara, Facebook aplikacija i igara, te ostalih rješenja kojima oglašivači i agencije mogu upotpuniti mobilne kampanje kako bi maksimizirali rezultate kampanja.

Broj medija u mreži u Hrvatskoj raste na tjednoj bazi, a mediji trenutno uključeni u mrežu su Dnevnik.hr, Business.hr, BUG, Nacional, MojTV.hr, Dnevno.hr, Fashion.hr, Meteo Info, DalmacijaNews.com, eZadar.hr, Poslovni-savjetnik.com, She.hr, Zena.hr, Dalje.com, Profitiraj.hr, Online-zagreb.hr, Koprivnica.net, KaPortal.hr, Sisak.info, OgledaloOnline.hr.

Više informacija o ClickAttack mobilnoj oglašivačkoj mreži potražite na www.clickattack.com.

Podijeli

Odgovori

Top