Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Prvi hi-tech poslovni skup u Hrvatskoj 30. siječnja

Vodeći informatički magazin u Hrvatskoj BUG u Zagrebu 30. siječnja organizira “BUG Future Show-BFS 2014”, koji će kao prvi hi-tech i neformalniji poslovni skup u Hrvatskoj okupiti više od 500 gostiju, većinom iz domaće ICT zajednice te im predstaviti najnovije tehnološke trendove i mogućnosti.

Vodeći informatički magazin u Hrvatskoj BUG u Zagrebu 30. siječnja organizira "BUG Future Show-BFS 2014", koji će kao prvi hi-tech i neformalniji poslovni skup u Hrvatskoj okupiti više od 500 gostiju, većinom iz domaće ICT zajednice te im predstaviti najnovije tehnološke trendove i mogućnosti.

Projekt BFS-a predstavili su glavni i izvršni urednik BUG-a Miroslav Rosandić i Dragan Petric te predstavnik glavnog pokrovitelja Hrvatskog telekoma (HT) Bojan Mušćet na konferenciji za medije, naglašavajući da je za razliku od drugih IT skupova i konferencija, BFS besplatan za sudionike te će ga uz stručne tematske panele pratiti i dosta zabavnih sadržaja, nagradne igre i projekcije filmova.

BFS će se održati u zagrebačkom Kinu Europa, a tijekom cijelog dana će održavati predavanja i panel rasprave o tehnologiji koja se neprestano mijenja i utječe na svakodnevicu, društvenim mrežama i što se može očekivati u budućnosti.

Kada je riječ o sadržajima, najavljeno je da će se uz ostalo predstaviti i tehnološke trendove za ovu godinu koji su viđeni na nedavno održanom najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija CES u Las Vegasu, poput nosive tehnologije, novih uređaja kojima se upravlja gestama i glasom, novih sučelja i drugih.

Bit će obrađena i tema ‘rat smartphoena’ s pogledom na različite platforme te općenito trendove u mobilnim tehnologijama, kao i izazove koji ove i idućih godina čekaju telekom operatore.

Na BFS će se moći doći jedino s pozivnicom koje su, kako je kazao Petric, osim partnerima, institucijama i medijima poslali i dugogodišnjim čitateljima i ‘forumašima’ BUG-a, magazina koji kao mjesečnik izlazi još od 1992. godine.

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.