Prvi hi-tech poslovni skup u Hrvatskoj 30. siječnja

Prvi hi-tech poslovni skup u Hrvatskoj 30. siječnja

Projekt BFS-a predstavili su glavni i izvršni urednik BUG-a Miroslav Rosandić i Dragan Petric te predstavnik glavnog pokrovitelja Hrvatskog telekoma (HT) Bojan Mušćet na konferenciji za medije, naglašavajući da je za razliku od drugih IT skupova i konferencija, BFS besplatan za sudionike te će ga uz stručne tematske panele pratiti i dosta zabavnih sadržaja, nagradne igre i projekcije filmova.

BFS će se održati u zagrebačkom Kinu Europa, a tijekom cijelog dana će održavati predavanja i panel rasprave o tehnologiji koja se neprestano mijenja i utječe na svakodnevicu, društvenim mrežama i što se može očekivati u budućnosti.

Kada je riječ o sadržajima, najavljeno je da će se uz ostalo predstaviti i tehnološke trendove za ovu godinu koji su viđeni na nedavno održanom najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija CES u Las Vegasu, poput nosive tehnologije, novih uređaja kojima se upravlja gestama i glasom, novih sučelja i drugih.

Bit će obrađena i tema ‘rat smartphoena’ s pogledom na različite platforme te općenito trendove u mobilnim tehnologijama, kao i izazove koji ove i idućih godina čekaju telekom operatore.

Na BFS će se moći doći jedino s pozivnicom koje su, kako je kazao Petric, osim partnerima, institucijama i medijima poslali i dugogodišnjim čitateljima i ‘forumašima’ BUG-a, magazina koji kao mjesečnik izlazi još od 1992. godine.

Podijeli

Odgovori

Top