Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Clinton: No-fly zonu za Gaddafijeve zrakoplove ne tražimo mi nego Libijci

I dok se UN premišlja, Rusija zauzima svoj stav a Libijci (bez obzira na kojoj strani bili) ginu na dnevnoj bazi, Gaddafi je pronašao oružje kojim učinkovito zaustavlja napade pobunjenika – zračne napade. Iako se protive takvom ratu, UN još nije donio nikakvu odluku, a oglasila se Hilary Clinton, koja smatra da je uspostava No-fly zone zaštita građana Libije…

I dok se UN premišlja, Rusija zauzima svoj stav a Libijci (bez obzira na kojoj strani bili) ginu na dnevnoj bazi, Gaddafi je pronašao oružje kojim učinkovito zaustavlja napade pobunjenika - zračne napade. Iako se protive takvom ratu, UN još nije donio nikakvu odluku, a oglasila se Hilary Clinton, koja smatra da je uspostava No-fly zone zaštita građana Libije...

– Mislimo da je važno da UN donese odluku o zoni zabrane leta, jer to nije američka inicijativa nego zahtjev samih Libijaca – rekla je Clinton za Sky News. – Vrlo je važno da takva odluka ima potporu međunarodne zajednice.

Gaddafi izgubio legitimitet

Zapadne zemlje ne skrivaju kako Gaddafija žele vidjeti u političkoj mirovini. Čini se kako se još nisu usaglasili kako do tog cilja doći. Zračni napadi na pobunjenike promijenili su stanje na terenu. Dovoljno da se jučer na izvanrednoj telefonskoj konferenciji čuju lojalni ratni saveznici – američki predsjednik Barack Obama i britanski premijer David Cameron, prenose američki mediji.

No-fly zona znači početak rata

– Mi smo pozvali Gadafija da odstupi. Smatramo da više nema legitimitet. Kada se netko jednom okrene protiv svoga naroda, to je kraj – nastavila je Clinton. – Naravno, htjeli bismo da se to riješi mirno. Da on odstupi mirno, da nova vlada preuzme vlast mirno – rekla je američka državna tajnica. U suprotnom, ponovila je, sve opcije su na stolu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.