Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Čobanković: Ne želim raditi probleme, povlačim se [VIDEO]

Na konferenciji za novinare u Hrvatskome saboru koju je, kako je rekao, sazvao zbog velikog interesa javnosti i medija koji nagađaju o njegovom povlačenju iz politike, Čobanković je naglasio: “Neću opterećivati stranku svojim problemima te se stoga ne želim kandidirati ni za jednu funkciju u stranci”.

Na konferenciji za novinare u Hrvatskome saboru koju je, kako je rekao, sazvao zbog velikog interesa javnosti i medija koji nagađaju o njegovom povlačenju iz politike, Čobanković je naglasio: "Neću opterećivati stranku svojim problemima te se stoga ne želim kandidirati ni za jednu funkciju u stranci".

Saborski zastupnik i potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Petar Čobanković rekao je danas da se ne povlači iz politike te da će svoj saborski mandat odraditi do kraja, pošteno i korektno, ali da se na predstojećim unutarstranačkim izborima u HDZ-u neće kandidirati ni za jednu funkciju.

Na konferenciji za novinare u Hrvatskome saboru koju je, kako je rekao, sazvao zbog velikog interesa javnosti i medija koji nagađaju o njegovom povlačenju iz politike, Čobanković je naglasio da zbog svega što se ovih dana oko njegovog imena događa neće opterećivati stranku. “Neću opterećivati stranku svojim problemima te se stoga ne želim kandidirati ni za jednu funkciju u stranci”, rekao je.

Dodao je i da je deset godina bio predsjednik županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko srijemske županije te je, kazao je, još prošle godine odlučio da se više neće kandidirati za predsjednika tog odbora, “pa to nije nikakvo iznenađenje”.

Odbio je govoriti o slučaju “Planinska” u kojem ga se sumnjiči za nezakonitosti vezane uz zgradu koju je Vlada unajmila od Hypo banke za potrebe ministarstva poljoprivrede.

[infopunkt 4427 2]

Riječ je o ‘uskočkom’ predmetu i zato ne želim govoriti o tome, kazao je Čobanković i dodao da institucije sustava moraju reagirati gdje god postoji sumnja u nezakonitosti “bez obzira o kome je riječ”. “Nema nedodirljivih”, rekao je Čobanković.

Opovrgnuo je i “lažima najgore vrste” ocijenio jučerašnje medijske napise da su on ili njegovi sinovi kupovali te prodavali zemlju na trasi buduće Iločke obilaznice naglasivši da će, ako se takvi napisi ponove, potražiti “pravnu zaštitu”.

[infopunkt 4427 3]

Vladimir Šeks kratko je prokomentirao slučaj Čobanković. “Pokazao se kao odgovoran član stranke”.

[infopunkt 4425 1]

Gordan Jandroković je dodao: “HDZ se ne odriče svojih članova, onaj tko se ogriješio o zakon mora odgovarati.Ovo je bila isključivo osobna odluka Petra Čobankovića”.

Također smatra kako ovo nije dobar kontekst kroz koji se HDZ provlači, no kako kaže “ono što je nužno, mi kroz to moramo proći”.

[infopunkt 4426 1]

[infopunkt 4426 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.