Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Cool pametni telefon kao osobni asistent?

Što je zapravo važno kad govorimo o pametnim telefonima? Proizvođači se hvale raznim specifikacijama, dobavljači se međusobno natječu u tome čiji uređaj ima veći zaslon ili veću memoriju, no što je zapravo bitno za potrošača? Cijena? Dizajn uređaja? Ili možda kamera? Ponekad težak izbor savršenog pametnog telefona od kolovoza bi mogao postati znantno lakši jer u Hrvatsku stiže Coolpad – četvrti po veličini proizvođač pametnih telefona te sedmi najveći brend pametnih telefona u svijetu.

Kroz svoje poslovanje i proizvode Coolpad se vodi filozofijom da su pametni telefoni način življenja te korisnicima omogućuje da prilagode uređaje sebi i svojoj osobnosti, pružajući tako svakome  jedinstveno iskustvo. Coolpad uređaji postaju pravi osobni asistenti korisnika. Brojni korisnici prepoznali su  Coolpad kao uređaj koji im pruža premium iskustvo, što je kompaniju svrstalo u sami vrh ionako napredne mobilne industrije.

Coolpad posjeduje više od pet tisuća patenata vezanih za različite mobilne aplikacije, bežičnu i LTE tehnologiju, telekomunikacije, tehnologiju dvostrukih SIM kartica i druga slična rješenja, što ga čini jednim od najvećih inovatora na tržištu pametnih telefona.

Coolpadovi pametni telefoni podređeni su potrebama korisnika, uz imperativ da sve znanstvene i tehnološke inovacije moraju odražavati strast brenda te energiju i osobnost korisnika. U svom poslovanju Coolpad stavlja velik naglasak na bežični prijenos funkcija te internetski sadržaj LeTV-a, koji predstavljaju veliki iskorak u načinu na koji se koriste uređaji i ukazuju na budućnost mobilne industrije. Također, nedavno je najveći kineski video streaming servis LeTV (www.letv.com) kupio dionice kompanije Coolpad LTD (www.coolpad.com) što će, tvrde iz Coolpada, pokazati potpuno novi način korištenja pametnih telefona. Ne samo da će krajnji korisnici moći koristiti pametne telefone kao televizijske prijemnike, već će sadržaj ove usluge postati još važnija komponenta pametnih uređaja.

Koji će to Coolpad uređaji biti ponuđeni u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, ostat će tajna do zadnjeg trenutka no, kako poručuju iz tvrtke, korisnici mogu biti sigurni da ih očekuje vrhunski LTE uređaj, cool dizajn, a i cool cijena.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.