Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Croatia osiguranje: Police osiguranja plaćajte karticama na rate i putem interneta

Police koje se kupuju preko interneta mogu se platiti i obročno putem MasterCard i Visa kartice Zagrebačke banke, kao i jednokratno Maestro karticama i Visa Avenue Mall karticama.

Police koje se kupuju preko interneta mogu se platiti i obročno putem MasterCard i Visa kartice Zagrebačke banke, kao i jednokratno Maestro karticama i Visa Avenue Mall karticama.

Kako bi što većem broju klijenata bila dostupnija sa svojim proizvodima i uslugama, najveća hrvatska osiguravateljska kuća Croatija osiguranje od srijede u ponudi ima nove načine plaćanja polica putem interneta.

Tako iz Croatija osiguranja javljaju da se police koje se kupuju preko interneta mogu platiti i obročno putem MasterCard i Visa kartice Zagrebačke banke,  kao i jednokratno Maestro karticama i Visa Avenue Mall karticama.

Na webshop-u Croatia osiguranja trenutno je moguće ugovoriti police osiguranja od automobilske odgovornosti i automobilskog kaska (samo produženje), putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja nezgode AKTIV i AKTIV plus, te osiguranja imovine eDom (osiguranje na novu vrijednost). Uvedena je i mogućnost kupnje police obveznog osiguranja odgovornosti vlasnika brodice / jahte na motorni pogon.

Cijeli sustav je implementiran i unaprijeđen suradnjom stručnjaka Zagrebačke banke i Croatia osiguranja, poručuju iz ove osiguravateljske kuće. Web prodaja Croatia osiguranja, nakon ovog najnovijeg tehnološkog unapređenja,  sada ima samostalno izrađenu aplikaciju online plaćanja, a koja korespondira s 3 različita IPG (Internet Payment Gateway) sustava plaćanja (PBZ Card, Erste Diners Club i Zaba).

Rezultat je zasebna aplikacija plaćanja u kojoj je proces online plaćanja i autorizacija karticama značajno unaprijeđena, čime ovaj kanal prodaje postaje još dostupniji građanima.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.