Croatia osiguranje: Police osiguranja plaćajte karticama na rate i putem interneta

Croatia osiguranje: Police osiguranja plaćajte karticama na rate i putem interneta

Kako bi što većem broju klijenata bila dostupnija sa svojim proizvodima i uslugama, najveća hrvatska osiguravateljska kuća Croatija osiguranje od srijede u ponudi ima nove načine plaćanja polica putem interneta.

Tako iz Croatija osiguranja javljaju da se police koje se kupuju preko interneta mogu platiti i obročno putem MasterCard i Visa kartice Zagrebačke banke,  kao i jednokratno Maestro karticama i Visa Avenue Mall karticama.

Na webshop-u Croatia osiguranja trenutno je moguće ugovoriti police osiguranja od automobilske odgovornosti i automobilskog kaska (samo produženje), putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja nezgode AKTIV i AKTIV plus, te osiguranja imovine eDom (osiguranje na novu vrijednost). Uvedena je i mogućnost kupnje police obveznog osiguranja odgovornosti vlasnika brodice / jahte na motorni pogon.

Cijeli sustav je implementiran i unaprijeđen suradnjom stručnjaka Zagrebačke banke i Croatia osiguranja, poručuju iz ove osiguravateljske kuće. Web prodaja Croatia osiguranja, nakon ovog najnovijeg tehnološkog unapređenja,  sada ima samostalno izrađenu aplikaciju online plaćanja, a koja korespondira s 3 različita IPG (Internet Payment Gateway) sustava plaćanja (PBZ Card, Erste Diners Club i Zaba).

Rezultat je zasebna aplikacija plaćanja u kojoj je proces online plaćanja i autorizacija karticama značajno unaprijeđena, čime ovaj kanal prodaje postaje još dostupniji građanima.

Podijeli

Odgovori

Top