Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Crossoveri su apsolutni hit

Ono što razlikuje crossover od standardnih automobila je povišena karoserija koja daje potpuno novi izgled, atraktivna rješenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, prostrana kabina te velika mogućnost personalizacije.

Ono što razlikuje crossover od standardnih automobila je povišena karoserija koja daje potpuno novi izgled, atraktivna rješenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, prostrana kabina te velika mogućnost personalizacije.

Budući da je trend popularnosti monovolumenskih, SUV ili terenskih vozila jačao iz godine u godinu, auto-industrija se pobrinula da pronađe nišu koja bi ponudila još kvalitetnije rješenje između navedenih segmenata vozila. Ta niša ispunjena je takozvanim crossover vozilima koji su u posljednje dvije godine bacili veliku sjenu na monovolumene, SUV, pa čak i na terenska vozila.

Iako je zbog osjetno manjih dimenzija nezahvalno uspoređivati crossover vozila s primjerice terenskim, kvalitete poput vrhunskog dizajna, prostranosti putničke kabine i potrošnja na razini standardnog automobila daju im pravo čak i za takve usporedbe.

Ono što razlikuje crossover od standardnih automobila je povišena karoserija koja daje potpuno novi izgled, atraktivna rješenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, prostrana kabina te velika mogućnost personalizacije. Pri tome mislimo na bezbroj kombinacija boja, materijala i ostalih ukrasnih detalja koji vidljivo podižu vizualni dojam.

Više o crossoverima doznajte u novom broju ljetnog Lider trenda koji će na kioscima biti do kraja kolovoza.

Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.