Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Premijerno predstavljen novi Range Rover u Hrvatskoj

Britanski luksuzni SUV bit će po prvi puta dostupan sa sedam sjedala i kao plug-in-hibrid s dosegom  električnog vozila od 100 km.

Luksuzni SUV stigao je u Hrvatsku nakon svjetske premijere koja je održana u listopadu prošle godine u Royal Opera House u Londonu, a prvi primjerci dolaze na tržište u svibnju ove godine.   

Tijekom pet desetljeća, Range Rover je predvodio trendove u svom segmentu. Stekao je neusporediv status vrhunskog luksuznog SUV-a za članove kraljevske obitelji, političare, poslovne lidere i slavne osobe diljem svijeta, kombinirajući besprijekornu profinjenost i izvanredne terenske karakteristike.

Novi Range Rover je vozilo neusporedivog karaktera, od besprijekorno dizajniranog eksterijera, do savršenog mirnog utočišta u kabini.  Poseban sustav filtriranja temeljen na nanoeTM X tehnologiji smanjuje viruse i bakterije u kabini , uključujući i SARS-CoV-2.

Vanjska paleta boja uzdiže elegantne proporcije i čiste površine novog Range Rovera, dok su opcije boja unutrašnjosti održivije, odgovornije i progresivnije nego ikad prije. Kupci imaju veći izbor materijala i završnih obrada, uključujući inovativne tkanine i taktilni Ultrafabrics™, uz nastavak suradnje Land Rovera s tvrtkom Kvadrat™ – vodećim europskim proizvođačem vrhunskih tkanina. U kombinaciji s Ultrafabrics™ stvara opciju taktilnog materijala koji je lakši i stvara samo četvrtinu CO2 u odnosu na tradicionalnu kožu.

Vođen kreativnošću i željom za savršenstvom, ne slijedi modu ili trend, već je nastao kombinacijom suvremene filozofije dizajna s više od 50 godina evolucije kroz četiri prethodne generacije.

Britanski luksuzni SUV bit će po prvi puta dostupan sa sedam sjedala i kao plug-in-hibrid s dosegom  električnog vozila od 100 km.

Pročitajte još:

Lifestyle

Tehnološki napredak postignut u novom BMW-u X1 u usporedbi s prethodnim modelom također je vidljiv u mnogo većoj raznolikosti automatiziranih sustava za vožnju i...

Ekonomija

Tijekom 2021. godine na redovnom tehničkom pregledu od 2.271.201 pregledanih vozila,  neispravno ih je bilo 448.386 što predstavlja udio od 19,74% ukupnog broja pregledanih...

Industrija

Najprodavaniji model u ožujku bila je Škoda Octavia (130 vozila), slijede VW T-Cross (99), VW Golf (84), Dacia Duster (82) te Suzuki Vitara (71).

Ekonomija

Upravljanje vašim voznim parkom od XYZ milijuna kuna povjereno je osobi koja za to nije školovana ?!?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.