Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

CTS EVENTIM i Europska rukometna federacija ulaze u strateško partnerstvo za EHF EURO 2022. i 2024. godine

Suradnja će omogućiti jednak pristup ulaznicama za sve obožavatelje.

Eventim, jedan od vodećih distributera ulaznica, odabran je kao strateški partner u prodaji ulaznica za EHF EURO 2022. i 2024. na temelju paneuropskog natječaja. Suradnja će omogućiti jednak pristup ulaznicama za sve obožavatelje. Eventim, kao i Europska rukometna federacija, zalaže se za pružanje sjajnog korisničkog iskustva navijačima prilikom kupnje ulaznica i ispunjavanja očekivanja i potreba posjetitelja vrhunskih sportskih događaja.

Cilj partnerstva je postizanje maksimalnog kapaciteta i osiguravanje tehničkih sredstava za EHF i lokalne organizacijske odbore kako bi se postigao financijski proračunski rezultat od prodaje ulaznica za svako Europsko rukometno prvenstvo. Sporazum također uključuje razvoj međunarodne baze podataka o kupcima za EHF.

Martin Hausleitner, glavni tajnik EHF-a, rekao je: „Zajedno s CTS EVENTIM-om kao snažnim i iskusnim partnerom, EHF centralizira prodaju ulaznica za EHF EURO u 2022. i 2024. To je ulaganje u budućnost našeg vodećeg reprezentacijskog događaja i prekretnica u našoj cjelokupnoj digitalnoj strategiji za sljedeće desetljeće. Kroz ovo partnerstvo očekujemo internacionalizaciju prodaje ulaznica uz istovremeno pružanje najviših mogućih standarda kvalitete i usluga za sve ljubitelje rukometa.”

Alexander Ruoff, glavni operativni direktor CTS EVENTIM-a, komentirao je: „Izuzetno cijenimo EHF-ovu značajnu odluku da uzmu prodaju ulaznica u svoje ruke. Zadovoljstvo nam je pružiti EHF-u i lokalnim organizacijskim odborima ne samo naše etablirane i priznate snage u tehnologiji i marketingu, već i jedinstvenu kombinaciju naše stručnosti u međunarodnim sportskim disciplinama i našeg detaljnog znanja o lokalnim tržištima. EHF može računati, naravno, na pouzdanost CTS EVENTIM-a usred krize s koronavirusom. Veselimo se ovom partnerstvu i podizanju EHF-ove prodaje ulaznica na sljedeću razinu. ”

Prve ulaznice za EHF EURO 2022 za muškarce očekuju se u prodaji u studenom 2020.

EHF EURO 2022 za muškarce (13. do 30. siječnja 2022.) održat će se u Mađarskoj i Slovačkoj; EHF EURO 2022 za žene dodijeljen je Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori (4. do 20. studenog 2022.).

EHF EURO 2024 za muškarce (12. do 28. siječnja 2024.) igrat će se u Njemačkoj, dok će EHF EURO 2024 za žene organizirati Mađarska, Austrija i Švicarska (28. studenog do 15. prosinca 2024.).

O EHF-u: EHF je krovna organizacija za rukomet u Europi i ima 50 saveza članova. Odgovorna je za organizaciju i upravljanje rukometnim natjecanjima visokog profila, poput EHF Lige prvaka za muškarce i žene, DELO EHF Lige prvaka i EHF EURO događaja. Različite odgovornosti Saveza također uključuju upravljanje transferima igrača, programe razvoja i obrazovanja, kao i promociju dodatnih oblika igre, uključujući rukomet na pijesku i rukomet u invalidskim kolicima.

Pročitajte još:

Ostalo

Eventim, najveći prodavač i distributer ulaznica u Hrvatskoj, produžio je rok valjanosti svih poklon bonova na 24 mjeseca

Ostalo

U sklopu konferencije ‘Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga’, koja se održala u The Movie Pubu u četvrtak (19.03.2015.), uživo su dodijeljene nagrade ‘Masterweb...

Novosti

Predložen je porez od 10 posto i za ulaznice za koncerte i za usluge smještaja u nautičkom turizmu te plaćanje PDV-a po naplati, a...

Izdvojeno

Kapetan Pirata krene u misiju kako bi porazio svoje ljute neprijatelje Blacka Bellamyja i Cutlass Liz u kategoriji „najboljeg pirata godine“. Ulaznice su osvojili...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.