Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dalekovod dovršio sedam milijuna eura vrijedan posao za Elektro Sloveniju

Riječ je o izgradnji dvostrukog 110 kilovoltnog dalekovoda Beričevo – Trbovlje kojim je uspostavljena pouzdana opskrba Litija i okolnih područja sa strujom te povezivanje s planiranom hidroelektranom na rijeci Savi.

Riječ je o izgradnji dvostrukog 110 kilovoltnog dalekovoda Beričevo - Trbovlje kojim je uspostavljena pouzdana opskrba Litija i okolnih područja sa strujom te povezivanje s planiranom hidroelektranom na rijeci Savi.

Zagrebački Dalekovod i slovenski Elektro Servisi uspješno su završili izgradnju dvostrukog 110 kilovoltnog dalekovoda Beričevo – Trbovlje u Sloveniji, priopćeno je iz Dalekovoda.

Investitor projekta je Elektro Slovenija, izvođač radova bio je konzorcij Elektro Servisi i Dalekovod, a vrijednost ugovora iznosila je nešto više od sedam milijuna eura.

Tim je dalekovodom, koji je jučer i otvoren, uspostavljena nova veza između 110 kV Beričevo i 110 kV trafostanice Litija odnosno pouzdana opskrba Litija i okolnih područja sa strujom te povezivanje s planiranom hidroelektranom na rijeci Savi.

Izgradnjom ovog dalekovoda omogućen je najkraći mogući prijenos električne energije u posavskoj regiji uz znatno niže energetske gubitke te je podignuta kvaliteta i učinkovitost transportnog sustava u Sloveniji, kaže se u priopćenju.

Dodaje se da je za Dalekovod završetak posla u Sloveniji izuzetno bitan, jer je unatoč zahtjevnoj trasi i uz upotrebu helikoptera, uspio završiti dalekovod pola godine prije roka.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.