Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dalekovodu novi posao u Norveškoj

Dalekovod d.d.

Dalekovod nastavlja s izvrsnim rezultatima na norveškom tržištu. Sukladno najavama, potpisan je ugovor s jednim od vodećih distributera električne energije, tvrtkom BKK NET AS.

Riječ je o izgradnji 420 kV dalekovoda na dionici Kollsnes – Mongstad, po sustavu „ključ u ruke”, ali bez usluge projektiranja. Vrijednost ugovora je nešto više od 7 milijuna eura, a planirani završetak radova u prosincu 2016. godine.

Glavne aktivnosti BKK grupacije iz Bergena su proizvodnja, prodaja i prijenos električne energije te razvoj optičke mreže. Grupacija upravlja s 32 hidroelektrane i s 1.100 zaposlenih servisira više od 190.000 kupaca električne energije u Norveškoj.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.