Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Deset svakodnevnih odluka za efektniju osobnu upotrebu društvenih mreža

Društveni mediji su postali značajan dio našeg svakodnevnog života. U nekom trenutku odlučili ste se za pisanje bloga, otvaranje Twitter profila, ne zaboravimo Facebook, LinkedIn itd.

Društveni mediji su postali značajan dio našeg svakodnevnog života. U nekom trenutku odlučili ste se za pisanje bloga, otvaranje Twitter profila, ne zaboravimo Facebook, LinkedIn itd.

No, još barem deset dobrih odluka može pozitivno utjecati na vaše odnose, aktivnosti i rezultate vašeg poslovanja.

Pa evo tih 10 odluka:

– Odlučite se pokrenuti. Mentalno i emocionalno. Rezultati će se pojaviti u svakom području vašeg života, uključujući i ovog online.

– Odlučite pridružiti se novoj chat ili online grupi, to vam može pomoći da doznate više o zbivanjima i trendovima oko vaše branše.

– Odlučite podijeliti zanimljiv sadržaj – nemojte sve držati za sebe. Šteta je da kvalitetan sadržaj ne dođe i do drugih, a feedback vas može ugodno iznenaditi.

– Odlučite i lajkajte najmanje pet Facebook stranica s kojima ste kao fan uspostavili kvalitetnu komunikaciju. Zapitajte se što kao PR profesionalac možete naučiti od komunikacije koja se odvija putem tih stranica.

– Odlučite više slušati i promatrati online nego tipkati. U redu je da ponekad samo “zujite” po bespućima društvenih mreža.

– Odlučite napraviti popise, kategorizirajte ljude sa zajedničkim interesima, time se oslobađate onih s kojima nikad ne komunicirate.

– Odlučite se na odgovaranje na svaki komentar ili postove na vašem blogu i društvenim profilima. Isto tako, ostavljajte smislene i relevantne komentare na drugim blogovima.

– Odlučite ubaciti dodatnu vrijednost svakoj vašoj online interakciji. To prolazi i u offline svijetu.

– Odlučite pronaći svoj glas. Po čemu želite biti prepoznatljivi?

– Odlučite biti više entuzijastični, iskreni i korisni u online zajednici.

Ragan.com/Manjgura.hr


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.