Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Deseta godišnjica poslovanja Ars Future, hrvatske IT agencije koja osvaja svijet

Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

S radom je počela 2013. godine sa samo dvoje zaposlenika, kao tvrtka specijalizirana za mobilne aplikacije, dizajn i web. Deset godina kasnije, ova IT kompanija koja slovi i za jednog od Najposlodavaca u Hrvatskoj, slavi prvu okruglu obljetnicu, a njihov tim od skoro 60 ljudi radi na projektima za razne industrije – od esporta do zdravstva. Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

Glavni projekti tvrtke Ars Futura su custom mobilna i web rješenja, pri čemu pružaju kompletnu uslugu, od dizajna i proizvodnje pa sve do održavanja. Zahvaljujući uspješnom plasmanu svojih usluga u inozemstvo, tvrtka je uspjela narasti u toj mjeri da joj je Deloitte 2018. dao veliko priznanje – kao desetoj najbrže rastućoj tehnološkoj tvrtki u Srednjoj Europi. Oni se ipak ne bi nazvali tvrtkom već “suputnikom” svojih poslovnih partnera, kolega i zaposlenika.

Za nas, rad u Ars Futuri nije samo ‘posao’. To je dugoročna suradnja s klijentima na projektima koji se neprestano razvijaju. Ti projekti naša su strast, naš fokus, i uvijek se pitamo kako ih možemo unaprijediti. Volimo reći da radimo prvenstveno za proizvod, a tek onda za klijenta – jer vjerujemo da kada proizvod uspije, uspjeh slijedi i za same klijente“, objašnjava suosnivač Nikola Jakić.

Nikola Jakić

Od samih početaka svojeg poslovanja, znali su kakvo okruženje žele stvoriti – radno mjesto koje je opušteno i na kojem svi zaposlenici žele provesti svoje vrijeme. Bitno im je da zaposlenici budu aktivni, uključeni u proizvod na kojem rade i klijente dovedu do rješenja s kojim su zadovoljni koliko i oni, ali da ne ulaze u kulturu pretjerane zaokupljenosti poslom i stalnog prekovremenog rada, jer im je zadovoljstvo tima na prvom mjestu. Tu njihovu „energiju“ prepoznale su brojne hrvatske tvrtke, ali i velike svjetske korporacije poput Activision Blizzarda i Belonga – najpoznatijih imena u esports svijetu, bio-tech kompanije Elemental Machines, popularne američke aplikacije Cobu, a i svima poznato sveučilište Harvard.

Ivan Božić

Ako nam je projekt zanimljiv, ako u njemu vidimo potencijal i prostor za suradnju i osjetimo da ćemo moći kvalitetno surađivati, sve drugo je manje bitno“, objašnjava Ivan Božić njihovu poslovnu politiku koja ih je dovela do jubileja.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.