Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Direktorica piše pisma roditeljima svojih zaposlenika

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Indra Nooyi napisala je pismo roditeljima svakog od rukovoditelja, zahvaljujući se na divnom djetetu koje su odgojili, piše bizlife.rs.

”U jednom trenutku mi je sinulo da se nikada nisam zahvalila roditeljima svojih rukovoditelja na odličnom poslu koji su obavili prilikom podizanja svoje djece, a koja danas odlično obavljaju posao za mene”, izjavila je.

Kao jedan ključni faktor uspjeha ova izvršna direktorica navodi obiteljske odnose, ističući pri tom sebe jer i sama potječe iz skladne obiteljske sredine.

Taktika povezivanja sa radnicima preko roditelja u poslovnom svijetu nije ”jutarnja rosa” te tu politiku provode mnoge kompanije pa tako i Google i LinkedIn. Tako se u tim kompanijama jednom godišnje organizira dan ”Dovedite roditelje na posao”. Roditelji se tada pozivaju da slobodno posjete urede svoje djece i upoznaju se s radnom okolinom i poslom koji njihova djeca svakodnevno rade.

Naime, ističe se kako je čvrst odnos povjerenja između poslodavca i zaposlenika moguće izgraditi samo ukoliko je um, ali i srce, zaposlenog uz kompaniju.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.