Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Direktorica piše pisma roditeljima svojih zaposlenika

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Indra Nooyi napisala je pismo roditeljima svakog od rukovoditelja, zahvaljujući se na divnom djetetu koje su odgojili, piše bizlife.rs.

”U jednom trenutku mi je sinulo da se nikada nisam zahvalila roditeljima svojih rukovoditelja na odličnom poslu koji su obavili prilikom podizanja svoje djece, a koja danas odlično obavljaju posao za mene”, izjavila je.

Kao jedan ključni faktor uspjeha ova izvršna direktorica navodi obiteljske odnose, ističući pri tom sebe jer i sama potječe iz skladne obiteljske sredine.

Taktika povezivanja sa radnicima preko roditelja u poslovnom svijetu nije ”jutarnja rosa” te tu politiku provode mnoge kompanije pa tako i Google i LinkedIn. Tako se u tim kompanijama jednom godišnje organizira dan ”Dovedite roditelje na posao”. Roditelji se tada pozivaju da slobodno posjete urede svoje djece i upoznaju se s radnom okolinom i poslom koji njihova djeca svakodnevno rade.

Naime, ističe se kako je čvrst odnos povjerenja između poslodavca i zaposlenika moguće izgraditi samo ukoliko je um, ali i srce, zaposlenog uz kompaniju.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Perfekcionizam ne treba miješati sa zdravom željom da ono što radimo napravimo izvrsno.

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Edukacija

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Komentari

Istraživanja globalnih trendova na tržištu rada pokazuju i kako će uskoro više od 100 milijuna ljudi diljem svijeta raditi izvan ureda. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.