Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Direktorica piše pisma roditeljima svojih zaposlenika

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Na nedavno održanom Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu, izvršna direktorica PepsiCo otkrila je prisutnima način kojim je izgradila čvrste odnose sa svojim ključnim zaposlenicima.

Indra Nooyi napisala je pismo roditeljima svakog od rukovoditelja, zahvaljujući se na divnom djetetu koje su odgojili, piše bizlife.rs.

”U jednom trenutku mi je sinulo da se nikada nisam zahvalila roditeljima svojih rukovoditelja na odličnom poslu koji su obavili prilikom podizanja svoje djece, a koja danas odlično obavljaju posao za mene”, izjavila je.

Kao jedan ključni faktor uspjeha ova izvršna direktorica navodi obiteljske odnose, ističući pri tom sebe jer i sama potječe iz skladne obiteljske sredine.

Taktika povezivanja sa radnicima preko roditelja u poslovnom svijetu nije ”jutarnja rosa” te tu politiku provode mnoge kompanije pa tako i Google i LinkedIn. Tako se u tim kompanijama jednom godišnje organizira dan ”Dovedite roditelje na posao”. Roditelji se tada pozivaju da slobodno posjete urede svoje djece i upoznaju se s radnom okolinom i poslom koji njihova djeca svakodnevno rade.

Naime, ističe se kako je čvrst odnos povjerenja između poslodavca i zaposlenika moguće izgraditi samo ukoliko je um, ali i srce, zaposlenog uz kompaniju.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.