Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Dizajn Studio Ringeis d.o.o. – Dizajn studio po svjetskim standardima

Studio Ringeis

Svakodnevno poslovanje ne bi bilo ni moguće ni zamislivo bez grafičkog i web dizajna, promotivnih proizvoda te tiska svih vrsta. Bilo da se radi o potrebama Vašeg ureda, pojedinih projekata ili poslovnog darivanja, ovo je nešto u što svaka tvrtka ulaže – neke više, neke manje.

Upravo promotivni proizvodi, grafički i web dizajn te ponuda tiska, temelj su ponude Dizajn studija Ringeis iz Zagreba. Klijentima pružaju cjelovitu uslugu kroz Project Management sustav za rad s klijentima. Posjeduju moderan odjel za grafički i web dizajn te strojni park s više od 20 tiskarskih strojeva, a članovi su Eurimage grupacije, najveće europske grupacije za promotivne proizvode.

Dizajn studio Ringeis surađuje s brojnim tvrtkama iz Hrvatske i regije, ali i Finske, Njemačke, Austrije, Italije, Češke, Švicarske, Ukrajine i mnogim drugim zemljama Europe. Sveučilište u Zagrebu, Grawe osiguranje, PSC Osijek i TZ Grada Dubrovnika, samo su neki od brojnih zadovoljnih klijenata.

Njihove usluge u širem smislu predstavljaju tri stalno prisutne aktivnosti:

1. analizu potreba klijenata,
2. razvijanje proizvoda, usluga i komunikacijskih strategija za zadovoljenje tih potreba te
3. konzalting kod izbora najprihvatljivijeg marketinškog rješenja za potrebe tvrtke kao i promidžbu određenog proizvoda, branda ili usluge.

Dizajn studio Ringeis ove godine slavi 20 godina postojanja. Ljubazno i stručno osoblje pomoći će vam u odabiru najboljih dizajnerskih rješenja, ali i promotivnih proizvoda za Vas i Vaše poduzeće.
Sigurni rokovi, primjerene cijene i kreativan tim stručnjaka dodatni su razlozi zbog kojih Dizajn studio Ringeis ima dugoročnu suradnju sa svojim klijentima.
Njihov cjelokupni asortiman može se pogledati na službenim internetskim stranicama www.ringeis.hr.

Raznoliku ponudu Dizajn studija Ringeis možete naći i u njihovom novom online katalogu Proljeće / Ljeto 2015. (link na: http://onlinecatalogue.eurimage-webshop.com/S15/cro/). Naći ćete preko 500 promotivnih proizvoda. Neki od najtraženijih proizvoda su: majice, kemijske olovke, kape, tiskanice, šalice, USB stickovi i sl. Trenutno na ponudi imaju vrlo kvalitetne majice po najnižim cijenama u Hrvatskoj. Upoznajte se s njihovom ponudom i uvjerite se u kvalitetu Dizajn studija Ringeis

Pročitajte još:

Industrija

Natječaj Answear Graphic Design Masters otvoren je talentiranim umjetnicima iz cijelog svijeta.

Lifestyle

Poslovni pokloni koji imaju za cilj razveseliti zaposlenike, polako postaju dio korporativne kulture i nisu više rezervirani samo za tvrtke s basnoslovnim budžetom.

Lifestyle

Sam užitak poklanjanja često puta nam može pokvariti nedostatak vremena koje smo htjeli posvetiti biranju idealnih poslovnih poklona.

Novosti

Dobro planirani i značajni poslovni pokloni vašem će poduzeću kratkoročno biti utrošak, ali će dugoročno donijeti puno više od onoga što ste uložili.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.