Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

DK Home presented by A1: Što nas očekuje na europskom putu k oporavku?

Nakon burnog razdoblja, Europska unija našla se na razmeđi – a preostalo je pitanje vraćamo li se starim putovima ili gradimo novu cestu, kreativno popločanu zelenom i digitalnom opekom?

Kako iznova nešto graditi? Potrebni sastojci uključuju preciznu viziju, kreativne ideje, učinkovitu komunikaciju i puno ustrajnosti. Nakon burnog razdoblja, Europska unija našla se na razmeđi – a preostalo je pitanje vraćamo li se starim putovima ili gradimo novu cestu, kreativno popločanu zelenom i digitalnom opekom? Potonje je vizija Europskog parlamenta o budućnosti europske kreativne i komunikacijske industrije, o kojoj će se razgovarati na panelu naziva Europe’s Road to Recovery u sklopu zagrebačkog događanja DK Home presented by A1, koje će se održati na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac 14. i 15. lipnja.

Karlo Ressler, zastupnik u Europskom parlamentu, i Violeta Simeonova Staničić, voditeljica Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, dolaze kako bi razgovarali o pretvaranju nedaća u inicijative te o europskom putu oporavka, a pod moderatorskom palicom poznate novinarke Daniele Trbović, javnosti poznate kao najbritkije voditeljice s Prisavlja, u razgovoru će se usmjeriti na ideje koje možemo očekivati u nadolazećem periodu u kontekstu europske kreativne i komunikacijske industrije.

A1 je generalni partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi.

Kako graditi u vremenu stalne promjene, koje ideje su protkane u sutrašnjici europske kreativne i komunikacijske industrije te kakva nas budućnost očekuje saznat ćemo drugog dana DK Homea presented by A1, 15. lipnja u lounge zoni pored kafića.

Najavu cjelokupnog programa događanja pratite na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.