Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Prijave za DK Home presented by A1 uskoro zatvorene: Popunili ste 70 % kapaciteta!

Mjesta se ubrzano popunjavaju, stoga rezervirajte svoj dolazak na vrijeme!

Očekuje nas uzbudljivo zagrebačko ljeto: na Ljetnoj pozornici Tuškanac 14. i 15. lipnja 2021. priprema se spin-off rovinjskog festivala pod nazivom DK Home presented by A1 posvećen domaćim stručnjacima i domaćoj pameti. To će biti idealno mjesto za umrežavanje i razmjenu iskustava na panel-diskusijama, a atmosferu će dodatno zagrijati svečana dodjela nacionalnih strukovnih nagrada Effie, MIXX-a i IdejeX!

Ovaj je zagrebački festival najavljen prije tek nekoliko dana, a već se više od 70 % kotizacija razgrabilo, stoga preporučujemo da što prije rezervirate svoje. A kako do kotizacija? Svatko ima mogućnost sudjelovati, no samo najbrži, koji što prije uz simboličnu naknadu rezerviraju svoj dolazak, zaista će moći prisustvovati.

„Koliko god da me iznenadila brza reakcija naše zajednice, ipak ne čudi da su komunikatori spremniji nego ikada na druženje uživo. Upravo su nam oni inspiracija da ovaj festival bude središte naše industrije i konačno nas sve okupi na jednom mjestu“, izjavila je Anđela Buljan Šiber, predsjednica Uprave HURA-e i članica Organizacijskog odbora Dana komunikacija.

Anđela Buljan Šiber, predsjednica Uprave HURA-e i članica Organizacijskog odbora Dana komunikacija

Zbog velikog interesa za sudjelovanje na DK Homeu presented by A1 i uz dosljedno pridržavanje svih potrebnih epidemioloških sigurnosnih mjera uz boravak na otvorenom i propisanu distancu, broj je posjetitelja ograničen, no onima koji svoje kotizacije ne nabave na vrijeme omogućit ćemo upis na listu čekanja kako bismo svima povećali šansu za dolaskom i druženjem na Tuškancu.

A1 je generalni partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Cerovski Print Boutique, Presscut i drugi.

Sve informacije o DK Homeu presented by A1 i kotizacijama potražite na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.